Inaktiv platsannons

Category Manager, Procurement till OKQ8 Scandinavia i Stockholm

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Jobbeskrivning
Till vår Procurement-avdelning söker vi nu Category Managers för att strategiskt stärka upp, forma och utveckla OKQ8 inför framtiden. Denna annons avser 4 tjänster fördelat på våra inköpskategorier; IT, Engineering, Services, Marketing och Supply Chain. Tjänsterna är placerade på vårt kontor på Sveavägen 155, Stockholm och rapporterar till Head of Procurement inom divisionen Supply & Support.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att på ett affärsnära och tydligt sätt bidra till att utveckla Procurement-avdelningen inom koncernen (Sverige och Danmark), vilket bland annat innefattar:

• Utveckla och implementera strategier och sourcingplaner för att optimera affärs- och processeffektivitet
• Driva upphandlingar och omförhandlingar för att uppnå bästa möjliga avtalsvillkor och säkerställa leverantörernas leveranskapacitet och förmåga
• Utforma KPI:er med leverantörer för utvärdering och uppföljning enligt uppsatta mål
• Samarbeta med övriga Category Managers och intressenter för att förstå helheten och därefter kunna identifiera möjligheter att förbättra kvalité och lönsamhet
• Analysera data, identifiera mönster och trender för att identifiera förbättringsmöjligheter som leder till kostnadsreduktion och mervärde för verksamheten
• Utforma avtal och kontrakt i samarbete med vår legala avdelning
• Utveckla best practice inom området för att leda och hantera krossfunktionella resurser inom varje kategori
• Vara uppdaterad inom din marknad gällande leverantörer, konkurrenter och nyheter
• Samarbeta med beslutsfattare på olika nivåer inom företaget för att förbättra och kostnadseffektivisera inom din/dina kategorier

Vi söker
Vi behöver dig med relevant utbildning med minst en kandidatexamen och minst 7 års kvalificerad inköpserfarenhet. Kanske är du specialiserad inom en kategori, eller kanske har du bredden inom flera? Du är självgående, drivande och kan visa vägen framåt. Vi ser framför oss en nyfiken och orädd person med förmågan att kunna se saker ur olika perspektiv för att sedan kunna bidra till förbättrade arbetssätt och utveckling av Procurement-avdelningen. Likväl som du trivs med att arbeta självständigt inom dina områden ska viljan att arbeta i grupp finnas där eftersom att teamet tillsammans arbetar med helheten och resultatet. Du behöver ha god kunskap och erfarenhet av förhandlingar och att kunna utforma och revidera avtal.

Är du den vi söker? Vi håller rekryteringen öppen över sommaren och välkomnar din ansökan senast den 14 augusti 2019. Dock vill vi uppmärksamma dig på att vi kan komma att intervjua löpande och att tjänsten därav kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om processen kontaktar du HR Business Partner Kei Buhre på +46 707800419 (ej tillgänglig vecka 27-29 samt 32). Har du frågor om tjänsten kontaktar du Kambiz Farshidi, Head of Procurement på +46 733945022.

Välkommen med din ansökan och trevlig sommar!

Vi erbjuder
Livet med OKQ8 Scandinavia

• Modiga ledare - Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor.

• Flexibelt arbetsliv - Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov.

• Familj och fritid - En sund balans mellan arbete och fritid tror vi är avgörande för såväl välmående och ett effektivare arbetsliv. Vi vill möjliggöra ett liv där familj och en aktiv fritid kan kombineras med arbete och karriär.

• Utveckling och talang - Utveckling på alla nivåer är en del av vår företagsstrategi. I vår värld är det en fördel att våga utmana sig själv att prova något man inte kan. Det är så vi hittar nya talanger internt.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Om oss
OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och ett av marknadens starkaste företagserbjudanden tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb