Inaktiv platsannons

Områdeschef Skanska Rental - Malmö

Områdeschef Skanska Rental - Malmö Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice... rental.  ... är ett hel...

Om tjänsten

Områdeschef Skanska Rental - Malmö


Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. 


Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 


Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige. 

Till Rental i Syd söker vi nu en


Engagerad och driven Områdeschef


Skanska Rental är inne i en expansiv fas och växer i södra Sverige. Vi söker därför en Områdeschef som trivs med utmaningar och vill vara med på vår spännande resa.


Som Områdeschef har du huvudansvaret för att - med säkerhet och arbetsmiljö i fokus - leda, planera och utveckla verksamheten inom ditt område. Du har ekonomiskt resultatansvar för ditt område samt personalansvar. Det är ditt ansvar att driva verksamheten mot uppsatta mål både kort- och långsiktigt. 


Tjänstens placering är på vårt kontor i Malmö med fokus på verksamheten inom södra Sverige. Resor i tjänsten ingår.


Affärsmässighet, engagemang och ledarskap är dina ledord!


För att lyckas som områdeschef hos oss stimuleras du av kundkontakter, affärer, leda, coacha och utveckla dina medarbetare och verksamheter. Du är en trygg ledare som får med dig teamet och drar nytta av medarbetarnas kompetens, driv och motivation. Du kan och vill bygga vinnande team!


Du är bra på att skapa lönsamma affärer och du gör det med affärsmässighet och ett stort personligt engagemang – alltid med kunden i fokus.


Skanska Rental sätter säkerhet, arbetsmiljö och värderingar högt; och det är viktigt att du trivs i ett värderingsstyrt bolag.


Du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet gärna inom marknad, sälj och logistik. Du har erfarenhet av ledarskap med ansvar för personal och ekonomi. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav.


Ansök senast 25 augusti – eller varför inte redan i dag?


Du söker genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev.


Vill du veta mer om tjänsten kontakta rekryterande chef Andreas Davidson på 010-44 84 074 eller


Välkommen till Skanska!




Additional Information
Statements

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)