Inaktiv platsannons

Brand Manager i Göteborg

Om tjänsten

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Svenska Mässans och Gothias Towers fantastiska läge och totala erbjudande är unikt på Europamarknaden och möjliggör för oss att skapa oförglömliga helhetsupplevelser för miljontals besökare årligen. Vill du tillsammans med oss bidra till en ännu tydligare positionering för att nå vår vision om att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen? Till vår brand marketing-avdelning söker vi nu brand managers med särskilt fokus på vår industriportfölj, våra livsstilsprojekt respektive våra always on-varumärken.

Arbetsuppgifter
Som Brand Manager kommer du ta fullt ansvar för marknadsföringen för ett flertal av Svenska Mässan Gothia Towers varumärken, såsom mässor, konferenser, hotell och restauranger. Du säkerställer kommunikation, marknadsföring, kampanjer och är övergripande ansvarig för att kommunikationsinsatserna på bästa sätt stärker projektens affärsmål. Du har också ett särskilt ansvar för hela din portfölj och för att uppnå högre verkningsgrad och större synergieffekter mellan projekten. Du ingår i ett team inom mässor och möten som består av tretton personer och du rapporterar till Brand Marketing Director.

I arbetsuppgifterna ingår att lägga strategiska marknadsplaner för dina varumärken, förhandla med branschorganisationer, partners och leverantörer (tex reklambyråer) samt ansvara för och upprätthålla tidsplaner och deadlines. Vidare ingår det att skapa rätt innehåll kopplat till olika målgrupper och medier samt att driva och utföra kampanjer enligt respektive marknadsplan.

Du arbetar nära en eller flera Campaign Managers och har också en avgörande roll i relationen med projektägarna i din portfölj.  

Kvalifikationer
För rollen som Brand Manager söker vi personer med goda kunskaper inom marknadsföring, 

kampanjplanering, förhandling, försäljning och den nya tidens marknadskommunikation, med fokus på 

sociala medier. Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och som har arbetet ett par år med kvalificerat arbete inom marknadsområdet. Du är van att arbeta självständigt och med egen och teamets kreativitet utforma och driva arbetet framåt i enligt uppsatta mål. Vi ser att du har erfarenhet från textskrivning, skapa eget innehåll och att driva kampanjer i sociala medier. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du en kommunikativ teamplayer med hög egen drivkraft som får saker gjorda.

Du erbjuds en spännande och utmanande tjänst med fokus på framtidens marknadsföringskanaler, vi jobbar mycket digitalt och har fokus på sociala medier. Stora möjligheter till personlig utveckling och en miljö där det alltid är något på gång. Arbetet ge möjlighet till mycket eget ansvar och kreativitet. Kom till oss och upplev något nytt tillsammans med trevliga kollegor. Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler centralt i Göteborg.

Välkommen med din ansökan senast den 9 augusti. Då det är sommartider kommer vi att starta igång rekryteringsprocessen i augusti. För frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Brand Marketing Director Ulrica Ramstedt; ulrica.ramstedt@svenskamassan.se 

 

 

 

  

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)