Inaktiv platsannons

Produktjurist i Sundbyberg

Om tjänsten

Våra kunder förväntar sig snabb och tydlig information om bankens produkter och tjänster. Den nya tekniken ger stora möjligheter men innebär också utmaningar eftersom det är höga legala krav på bankers kommunikation och marknadsföring. Group Legal söker nu en produktjurist med inriktning på frågor kring kommunikation och marknadsföring.

Om jobbet

I rollen som produktjurist på Group Legal Products kommer du tillsammans med avdelningens övriga jurister att arbeta nära andra enheter i banken med produktjuridik och särskilt frågor kring kommunikation och marknadsföring.

Dina arbetsuppgifter består främst av att stötta avdelningarna Kommunikation, Marknad och CVM i frågor rörande kommunikation, marknadsföring och hantering av kunduppgifter. Du kommer också jobba med de olika produktenheterna där behov finns.

För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, strukturerad, kunna prioritera och hantera uppgifter under tidspress i en komplex organisation. Du är prestigelös, noggrann, serviceinriktad, har lätt för att samarbeta, har en god analytisk förmåga samt kan arbeta självständigt med en förmåga att kommunicera juridiska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi arbetar i en öppen och flexibel miljö i bankens huvudkontor i Sundbyberg.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du har en svensk jur. kand. examen. Vidare ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet från kvalificerat juridiskt arbete. Erfarenhet av IT-området är särskilt meriterande.

Varför jobba med oss?

Som jurister jobbar vi brett över banken. Som en del av vårt team kommer du att få ett stort kontaktnät i banken, inblick i många olika verksamheter och stora möjligheter att lära dig nya saker och påverka inom ditt område. Inom Juridik har vi engagerade medarbetare och ett öppet klimat så det finns alltid kloka kollegor att bolla med när det behövs.

 

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vänligen observera att rekryteringsarbetet kommer att påbörjas efter sommarsemestrarna. Det innebär att du kan förvänta dig att få återkoppling från oss först efter det.

Ha en härlig sommar!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)