Inaktiv platsannons

Applikationsansvarig i Kista

Om tjänsten

IT B2B Sweden levererar IT tjänster som stödjer Tele2s leveranser till stora och medelstora företagskunder inom WAN, LAN och telefoni. Vi är ca 115 anställda idag uppdelade på 5 avdelningar. 

Vi vill nu förstärka avdelningen IT B2B Provisioning & Order Management med en applikationsansvarig för vårt egenutvecklade system för order- och leveranshantering - är du den vi letar efter? 


Det här är jobbet…

Som Applikationsansvarig inom IT B2B kommer du att ansvara för applikationsdrift av leveranssystemet. Du kommer att utgöra verksamhetens huvudkontakt inom IT avseende underhåll och drift. Det är därför viktigt att du tycker det är roligt och har mycket god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika parter.

En viktig del i ditt ansvar är också att identifiera möjligheter att utveckla och förbättra processer och arbetssätt för de IT-system som du ansvarar för.

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak bestå av:

  • planera och följa upp applikationsdrift 
  • detaljplanera och leverera kontinuerliga serviceförbättringar
  • följa upp leveranser från våra utvecklare
  • ansvara för applikationernas tekniska roadmap
  • övervaka och säkerställa kapacitet och prestanda

 

Det här är vad du har…

  • Systemvetenskaplig utbildning
  • Några års erfarenhet av applikationshantering
  • Erfarenhet av infrastruktur i större företag
  • Microsoft SQL Server Platform
  • MS Windows server
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Något som vi ser som meriterande är certifiering inom ITIL, erfarenhet av systemintegrationer och gärna erfarenhet av Telecom.


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sociala kompetens. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och har förmågan att knyta nya kontakter såväl som att vårda befintliga. För att vara framgångsrik i rollen bör du vara diplomatisk samtidigt som du kan sätta ner foten när det behövs. Du bör vara strukturerad i ditt arbetssätt och gilla att arbeta resultatinriktat.

 

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

Att jobba hos oss på Tele2 innebär att du kommer att arbeta i en kreativ och flexibel arbetsmiljö. Du kommer att vara en del av en kultur som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. Varje medarbetare är viktig för företagets framgång! Vi ger dig möjlighet att växa och utvecklas internt vilket ger dig stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer.

Vi vill skapa en inkluderande kultur där alla former av mångfald ses. På Tele2 strävar vi efter att bygga ett inkluderande företag i en mångsidig värld och för denna position är vi glada att se kvinnliga sökande!

Tjänsten är placerad på vårt moderna huvudkontor i Kista, Stockholm.

Välkommen att skicka in din ansökan! Urval och intervjuer kommer att genomföras efter sommaren men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att få träffa dig!

 

The facts
City Kista
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 19
Share this job

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb