Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare Willys Västerås Erikslund

Om tjänsten

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Västerås Erikslund. Vi söker en medarbetare till vårt E-handelsteam. Arbetsuppgifterna består till största del av ihopplockning av kundorder men också en del butiksarbete i såväl kassateam som ute i butiken.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på deltid om genomsnittligt 35 timmar/vecka. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger. 

 

Det här förväntar vi oss
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. 


Publicerad den

27-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb