Inaktiv platsannons

Kundmottagare Gällivare

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Swecon
Sista ansökningsdag: 2019-07-25
Plats: Gällivare

Swecon Anläggningsmaskiner söker nu en kundmottagare med teknisk kompetens och god administrativ förmåga till vår serviceanläggning i Gällivare. Du kommer att vara vårt ansikte ut mot våra kunder och att fungera som länk till vår egen servicepersonal på anläggningen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och fördela verkstadens arbete samt se till att kontakten med kunder och leverantörer sker på ett fullgott sätt.  

Dina arbetsuppgifter omfattar bl a:

  • Verkstadsadministration, fakturering, hantering reklamationer mot leverantörer.
  • Tidsrapportering, kontering leverantörsfakturor.
  • Kundmottagning via telefon och i verkstad.
  • Tillsammans med verkmästare se till att serviceteknikerna får det stöd och ledning som krävs för att kunna utföra service- och reparationsarbeten

Vi söker dig som har relevant utbildning och bakgrund, är serviceinriktad, ordningsam och har god administrativ förmåga. Du stimuleras av att arbeta i ett högt tempo med mycket kundkontakter, du har lätt för att samarbeta samt har god PC-vana. Du behärskar förutom svenska i tal och skrift även engelska då en stor del av reklamationshanteringen sker på engelska. Tidigare erfarenhet inom fordonsinriktad verksamhet och goda fordonstekniska kunskaper är mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast dock senast den 25 juli 2019.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gällivare
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gällivare | Lantbruk | Deltidsjobb