Inaktiv platsannons

Vill du jobba som Produktionsledare på Martin & Servera Logistik i Norrköping? Norrköping

... Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela...

Om tjänsten

Produktionsledare

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige och norra Finland. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Från våra lagerhus i Umeå, Enköping Halmstad och Norrköping flödar varje dag 6 000 leveranser med råvaror och mycket annat till restauranger, hotell och storkök. Tre av fyra lager är nybyggda och klimatsmarta snart är det även Norrköpings tur – det är ett stort projekt och en viktig satsning för framtiden. Det nya lagret beräknas kunna tas i bruk 2021.

Vi söker nu en produktionsledare till vårt lager i Norrköping. Det är en chans att vara med på den stora förändringsresa ett nytt lagerbygge innebär och en möjlighet att både påverka och utvecklas. Det nya lagret är en stor satsning för Martin & Serveras framtid och en möjlighet för dig som är driven att ta mycket eget ansvar, sätta din prägel och få till riktig förändring inom ramen för din roll.

På lagret jobbar idag 17 produktionsledare fördelat dag- samt kvällstid. Produktionsledarna är ansvariga för varsin personalgrupp med lagerarbetare samt den operativa driften på avdelningen. Vår miljö genomsyras av ett ständigt förbättringsarbete – vi strävar hela tiden efter att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.

Arbetsuppgifter i urval

  • Leda, utveckla och motivera medarbetare i det dagliga arbetet
  • Genomföra arbetssamtal, utvecklingssamtal, arbetsplatsträffar, hälsosamtal och rehabiliteringsutredningar
  • Medverka till ett gott samarbetsklimat med övriga funktioner på lagerorten
  • Jobba med visuell styrning och ständiga förbättringar av verksamheten
  • Aktivt arbeta med bolagets värderingar och efterfölja bolagets miljö- och kvalitetsledningssystem

Ingen dag är den andra lik och det innebär bl.a. att hantera oförberedda händelser som kan ske under ett arbetspass. I många delar gäller det att man samarbetar tätt ihop med sina kollegor, sin arbetsgrupp, andra avdelningar och funktioner för att lösa de utmaningar som kan uppstå under en arbetsdag. Du behöver trivas med att jobba med planering, kommunikation och uppföljning.

Vi ser Martin & Servera som ett gigantiskt lagspel, där alla delar är viktiga. Våra ledare har förståelse för helheten och är beredda på snabba förändringar. Ditt ansvar är att skapa överblick och trygghet och alltid vara steget före – även när det oväntade händer.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker en driven person som förstår vikten av ett värdestyrt ledarskap. Du tycker om och har förmåga att leda och entusiasmera andra människor, är drivande och nytänkande samt har förmågan att tydliggöra mål för andra. Vårt enda formella krav är att du har gymnasieutbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet. Däremot är det en stor fördel om du har ett par års erfarenhet från arbete i ledande befattning och kunskap om hur flödet fungerar i en lagerverksamhet.

Värt att nämna

Vi har en gedigen introduktion på Martin & Servera. Vi erbjuder ett av Sveriges bästa ledarutvecklingsprogram som kommer att stärka dig, inte enbart som ledare, utan även som person.

I Martin & Servera ser vi mångfald och olikheter mellan människor som en styrka. Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, ung eller gammal, men vi strävar efter en jämnare könsfördelning på våra lager och letar just nu lite extra efter dig som är kvinna.

Tester

Vår rekryteringsprocess inkluderar både personlighetstester och intervjuer. Tester ger dig möjligheten att få en rättvis bedömning utan förutfattade meningar kopplat till kön eller bakgrund.

 

Information om drogtester: Vi har nolltolerans mot alkohol och andra droger, därför utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på arbetsplatsen.

Anställningsform: Anställningen avser heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning

Arbetstider: Skift och dagtid

Rekryterande chef: Susanne Werthén, 011-20 29 38

Lokal HR-kontakt: Natali Törnström, 011-25 93 03

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)