Inaktiv platsannons

KGA Logistik söker en administratör till avdelningen Kundservice & Innesälj Örebro

Om tjänsten

KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.

Om rollen

KGA Logistik söker en ny medarbetare till avdelningen Kundservice och Innesälj. Vi söker dig som är i början av din karriär inom administration och som vill vidareutvecklas inom service. Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter med mera. I arbetet kommer du även vara en del av innesälj där du agerar kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen. Detta innebär bland annat att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Du kommer att ha en stödjande roll till Galateas utesäljare samt ha daglig kontakt med våra kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kommer att tillämpas. Tillträde sker gärna snarast men efter överenskommelse.

Vem är du?

  • Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service och vårda kundrelationer.
  • Det är naturligt för dig att ta egna initiativ och jobba för gruppens bästa.
  • Du är noggrann, ansvarstagande och känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer till oss.
  • Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringer och stressar inte upp dig själv eller andra
  • Du kommunicerar tydligt med hänsyn för vem mottagaren är
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om dryck.
  • Du har god datorvana och känner att du med enkelhet kan lära dig nya system. Du kan hantera Office-paketet.

Vad får du av oss?

På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.

Idag sitter vi i ett arbetslag om sju personer där vi ser att samarbetsvilja och lyhördhet

som viktiga personliga egenskaper. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar och där vi arbetar med hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.

Hur gör jag?

Din ansökan registrerar du via länken. Vi kan komma att tidigarelägga sista ansökningsdag. Då vi snart skall njuta av sommarledighet återkommer vi till dig om hur vi väljer att gå vidare med din ansökan först när ansökningstiden löpt ut. Du kan förvänta dig återkoppling från oss efter 19 augusti.

Undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten, kontakta då rekryterande chef Klas Nyrén klas@kgalogistik.se,Gruppledare för Kundservice & Innesälj.

Om du går vidare i urvalsprocessen: För att ta reda på om det är just dig som vi söker och tror kommer att trivas hos oss, innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av Galateas HR Chef samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners.

Publicerad den

13-11-2019

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Örebro län | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis