Inaktiv platsannons

Entreprenadingenjör i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Entreprenadingenjör

Sökes till Göteborg

Bli vår nästa Entreprenadingenjör på Lokal marknad i Göteborg! 

Om tjänsten

Nu söker PEAB Anläggning en erfaren entreprenadingenjör. Som Entreprenadingenjör arbetar du tillsammans med Arbetschef och ansvarar för förfrågningsunderlag, kalkylering, anbudsförslag samt administrativ- och ekonomisk uppföljning. Du har ett ansvarsfullt och varierande arbete där du tillsammans med Arbetschef och Platschefer upprättar anbudskalkyler och sätter budget. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktsadministration.

Andra arbetsuppgifter är att medverka vid framtagande av produktionskalkyl, projektplan, inköpsplan etc. samt att bistå Platschefen vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. I din roll ingår att bevaka uteliggande anbud samt annan marknadsbevakning. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Kravprofil

Teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör. Flerårig erfarenhet av byggproduktion, inköps- eller kalkylarbete. Goda kunskaper i Excel, kalkylverktyg och ekonomisystem. B-körkort och tillgång till bil.

Kompetenser och personliga egenskaper

För att trivas hos oss är du flexibel men samtidigt beslutsam. Du bör kunna arbeta självständigt på ett strukturerat sätt. Vi värdesätter om du som person är noggrann och lösningsfokuserad. Som Entreprenadingenjör kommer du även att fungerar som stöd till Platschefer i tekniska och ekonomiska frågor i olika projekt och därför ser vi att du är bra på att kommunicera med andra såväl skriftligt som muntligt.

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Geografi: Göteborg med omnejd

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta Peab för detta uppdrag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-25

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)