Inaktiv platsannons

Kundspecialist SPOC i Kista

Om tjänsten

Nu söker vi en kundspecialist till Kista! Är det dig vi letar efter? 

 

Som kundspecialist på Tele2 Business kommer du att arbeta i ett personligt kontaktteam där ni i respektive team tar ansvar för en del av våra ramavtalskunder. Ditt jobb kommer i huvudsak innefatta att säkra upp kvalitén och den administrativa förvaltningen av teamets kunder. Du kommer även att delta i vissa möten som berör kunderna, både internt och externt. Då ni jobbar i ett team så ska du finnas tillgänglig för att hoppa in i driften när det krävs. Du har även ansvar för att teamet är och blir utbildade/informerade om kundspecifika rutiner, vilket kräver att du har en utökad detaljkunskap om kundernas avtal, mm. 

Arbetet är komplext och bedrivs i många olika stödsystem varför helhetssyn, detaljkunskap och ansvarskänsla är viktiga egenskaper. 

 

Du: 

  • Kommunicerar obehindrat med kund i tal och skrift, både på engelska och svenska. 
  • Är prestigelös och vid hög belastning är du tillgänglig att hoppa in i driften när det krävs. 
  • Säkerställer kvalitén i teamet när det gäller våra kunders avtal och rutiner. 
  • Återkopplar kontinuerligt till kund under ett ärendes levnadstid. 
  • Arbetar proaktivt med kundernas avtal. 
  • Analyserar och återrapporterar rotorsaker till varför våra kunder upplevt problem och hur rutiner/processer kan förbättras. 

 

Kompetens och erfarenhet: 

  • Tidigare erfarenhet från kundservice och ramavtalssupport på Tele2 är ett krav. 
  • Du har mycket goda kunskaper om Tele2:s produkter och tjänster. 
  • Du hanterar obehindrat de system som används på kundservice och har god kunskaper i dem.  
  • Du ska under en längre period tillbaka vara godkänd på våra KPI:er och de mål som vi jobbar efter  
  • Slutförd gymnasieutbildning eller motsvarande. 
  • Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. 

 

Personliga egenskaper: 

Vi ser att du som person har en hög social kompetens, är driven och trivs med många kontaktytor. Du ska kunna ta eget ansvar och fatta beslut och visa resultat i ett mycket högt tempo. 

Du tar initiativ, är kreativ och nytänkande. Framförallt är du kund – och lösningsfokuserad. Du har lätt för samarbete och att skapa relationer, då arbetet innebär tät kontakt med övriga medarbetare på avdelningen samt andra enheter på Tele2. 

Det som ständigt driver vårt företag framåt och som är din nyckel till framgång hos oss är vår unika företagskultur ”the Tele2 Way”. Kulturen bygger på våra värderingar – flexibilitet, öppenhet och kostnadsmedvetenhet. Flexibilitet för oss betyder att du lyssnar på kunderna och att du älskar förändring. Med öppenhet menar vi att du är prestigelös samt trivs med rak och ärlig kommunikation. Kostnadsmedvetenhet innebär att du alltid försöker hitta smarta lösningar och utmanar alla kostnader. Din specifika yrkeskompetens är lika betydelsefull som att du kan agera enligt ”The Tele2 Way”. 

 

Det här är vad Tele2 kan ge dig… 

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. 

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram. 

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension. 

 

Tjänsten är placerad i Kista. 

 

Välkommen med din ansökan senast den 26 augusti, 2019. Urval och intervjuer sker löpande.  

 

 

The facts
City Kista
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 34
Share this job

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb