Inaktiv platsannons

Service & Style Advisor In store i Stockholm

Är du intresserad utav mode och heminredning? Hitta ett jobb på HM, ett världsledande företag inom klädindustrin. Se vilka jobb HM erbjuder just nu!

Om tjänsten

 

Vi söker just nu Service & Style Advisor till vår nya flaggskeppsbutik i Stockholm.

I vinter slår vi upp dörrarna till en helt ny butiksupplevelse i vår nya flaggskeppsbutik H&M Sergels Torg. På bästa läget i Stockholm vill vi skapa det bästa erbjudandet av H&M och hela vårt varumärke när det gäller både service och få en inspirerande upplevelse för både våra kunder och medarbetare.


Vill du vara med om att skapa en helt ny H&M-upplevelse?
Vi letar efter dig som har en passion för mode, service och med sitt starka engagemang kan hjälpa oss att göra visionen till verklighet.
Som service- och stilrådgivare är du ansvarig för att ge en välkomnande och inspirerande service till alla våra kunder. Vi söker dig som har passion för att ge direkt kundservice och stilrådgivning på butiksgolvet. Med din produkt- och servicekunskap bidrar du med att vi tillsammans skapar en inspirerande butiksmiljö där vi gör det enkelt för kunden att handla. Du sätter våra kunder först i allt du gör för att överträffa kundens förväntningar. Tillsammans med butikschefen och butiksteamet bidrar du till att öka försäljningen och lönsamheten.

Vi söker dig som:


• Har ett stort intresse för mode, försäljning och kundservice
• Är villiga att lära sig nya saker och utveckla hos H&M
• Har en öppen inställning och lösningsfokuserad
• Språkkunskaper utöver Svenska är ett plus
• Är initiativrik och handlingskraftig
• Har lätt för att samarbeta

Vad du gör:


• Du säkerställer en effektiv och hög servicenivå i varuuppackning, på butiksgolvet och serviceytor.
• Du ansvarar för att butiken är städad och påfylld för en bra varupresentation.
• Du är en H&M ambassadör
• Du säkerställer en bra kundupplevelse genom att alltid vara engagerad, vänlig och tillgänglig på butiksgolvet, provrum och i kassan.

Vad vi erbjuder:
Vi kan försäkra dig om att du kommer att få mycket ansvar från dag ett och du kommer arbeta i hjärtat av vår kärnverksamhet. Vi erbjuder en inspirerande och motiverande kultur som kännetecknas av teamwork, tro på människor och entreprenörsanda där du får möjlighet att påverka och utveckla vårt arbetssätt och verksamhet och göra skillnad!

Vi har ett internt belöningsprogram kallat H&M Incentive Program, HIP. Vårt mål är att uppmuntra och belöna våra medarbetares vardagliga engagemang och långsiktiga engagemang. Ju längre du stannar hos oss desto mer kommer du att få. Det är så enkelt och fungerar detsamma för alla i hela H&M-gruppen, i alla länder, oavsett position, lön eller anställningsavtal.

Alla H&M-koncernens anställda har rabatt när de handlar på något av våra märken - online och i butiker över hela världen. Inom H&M-koncernen handlar ledarskap om inspiration, delegation, feedback och motivation. Våra ledare leder genom exempel, alltid drivna av våra värderingar och vår ambition att få våra medarbetare och företag att växa.

Din individuella personlighet är viktig för oss och vi tror att mångfald i erfarenhet och bakgrund bidrar till att främja en dynamisk, inkluderande och kreativ arbetsplats för våra medarbetare. Oavsett din roll, bidrar du till vår framgång genom att leva våra värderingar och utföra dina uppgifter med engagemang och passion.

Funderar du på att söka?
Om ovan beskrivning låter intressant så tveka inte att söka! I vår rekrytering handlar det mer om personlighet och kompetens, så oroa dig inte om du inte har alla kvalifikationer. Om du blir en av de utvalda att gå vidare i processen så kommer en rekryterare att bjuda in dig till en telefon- eller videosamtal, följt av ett par intervjuer. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 

Publicerad den

04-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis