Inaktiv platsannons

Praktik på Serneke i Stockholm

Om tjänsten

Är du student inom bygg eller anläggning har du nu chansen att jobba med härliga kollegor på Serneke. Du har nu chansen att ansöka om en praktikplats ute i produktion i ett av våra spännande projekt .

Vi söker dig som är i mitten eller i slutet på dina studier inom bygg eller anläggning. Har du ett stort engagemang och alltid vill ge det lilla extra? Skriv gärna vilket område du tycker är mest spännande för dig och vilken period du har praktik. 

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med cirka 1200 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utveckling och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande.

Uppskattar du vad vi gör, motiveras av att skapa nytänkande projekt och vill bidra till att bli Nordens mest progressiva byggkoncern? På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och är stolta över vad vi åstadkommer tillsammans. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi bygger ett lag med fler engagerade kollegor. 

Om du vill lära känna oss bättre så är du varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

17-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Internship
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej