Inaktiv platsannons

Norsktalande översättare/skribent på heltid till Nordens största möbelbutik på nätet i Helsingborg

Om tjänsten

Nu kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som norsktalande översättare/skribent hos Home Furnishing Nordic som är en del av e-handelsjätten Bygghemma Group. Här får du möjlighet att vara med en spännande resa i ett marknadsledande inredningsföretag i en bransch som är under ständig tillväxt. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos en av Nordens främsta e-handlare!

Om företaget

Home Furnishing Nordic är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic ingår en mängd onlinebutiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Bygghemma Group är en dynamisk och snabbväxande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen omsatte 5 miljarder 2018 och växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi. 

Om tjänsten

Som översättare/skribent kommer du att ansvara för textinnehållet på bolagets norska hemsidor och marknadsföringskanaler. Det innebär främst att översätta text från svenska till norska i form av produkttexter, kampanjtexter, nyhetsbrev, inlägg i sociala medier och andra contentrelaterade texter. 

Tjänsten är ett vikariat på heltid till januari 2021 med goda chanser till förlängning. Arbetstid är förlagd under kontorstid måndag till fredag med placering på huvudkontoret i Helsingborg. Tillträde sker i november.

Din bakgrund

Vi söker dig som har norska som modersmål och som är flytande i norska och svenska (både i tal och skrift). Du är även en god skribent med förmåga att skapa välformulerade, informativa och säljande texter. Goda kunskaper i Officepaketet och framförallt Excel är ett krav. Som person är du noggrann, effektiv, driven och stresstålig. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller relevant utbildning är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du har ett öga för text, är kvalitetsmedveten, har rätt personlighet och är flytande i båda språken.

Vad vi erbjuder

Rollen som översättare/skribent är en utvecklande roll i ett marknadsledande, modernt och expansivt bolag i en bransch som är under ständig tillväxt. Du får vara med på en spännande resa med duktiga och drivna kollegor i en positiv företagskultur.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval och uppmanar dig att skicka din ansökan, i form av CV och personligt brev, så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb