Inaktiv platsannons

Specialistsäljare IBM i Stockholm

Vi är svenska landslaget i it... Atea har samlat it-branschens störstahjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med...

Om tjänsten

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur

Atea har samlat it-branschens störstahjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med attbygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvaroch sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vilever dessa värderingar.

Din roll i laget

Meden kombination av licenskunskap och tillverkarkompetens skall en Specialistsäljarei Vendor Lead Sales teamet inom Atea Software säkerställa att Atea i allaaffärsmöjligheter rekommenderar optimal licenslösning av fokustillverkarensutbud utifrån kundens affärsmässiga behov så att kunden kan motivera val av ochinvestering i den lösning Atea rekommenderar.

Du kommer att vara den expert som hjälper kunder och kollegor med frågor kring IBMlicensiering. Du skall genom ditt arbete ge värde till våra kunder genom atthjälpa dem med licensoptimering. I arbetet ansvarar du för att satta mål uppnås genom att driva försäljning och säljgenererande aktiviteter själv och i samarbetemed andra Specialistsäljare och AM/KAM. I ditt jobb kommer att ingå att finnanya IBM affärsmöjligheter hos existerande kunder samt att hitta nya IBM kunder.

För att lyckas som Specialistsäljarehos Software behöver du:

Erfarenhet av licensförsäljning
Erfarenhet avförsäljning i IT Branschen till företagskunder, gärna sålt IBM
God engelska i skrift och tal
Behärskar flytande svenska i skrift och tal
Goda kunskaper i Microsoft Office paketet

Meriterande inkluderar:

Kunskaper i och om IBM och deras produkter
Erfarenhet av proaktivt säljarbete (TM, Hunter, etc.)
Grundläggande kunskap om IT miljöer inklusive server och nätverk
God förhandlingsförmåga
Vana vidkommunikation med inköp, IT och verksamhet

Vi söker dig som är engagerad, driven, ansvarstagande, strukturerad och säljfokuserad. Det är också viktigt att du haren positiv attityd och är ödmjuk.  Du hanterarkundrelationer på ett affärsmässigt och säljande sätt och är van att arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du arbetar problemlösande för att skapa affärer och hitta vägar framåt.            

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våramedarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda,humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultursom gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur ochtillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmanagängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modigamedarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget iit-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara endel av landslaget?

Publicerad den

01-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)