Inaktiv platsannons

Herrplanet NK Sthlm söker drivande säljare, 30h/veckan i Stockholm

RNB arbetar med produktion, marknadsföring, försäljning i våra butiker samt inom olika stödfunktioner. Oavsett vilken roll man har hos oss, är den främsta uppgiften att vara med och skapa marknadens bästa shoppingupplevelse för kunden.

Om tjänsten

Herrplanet NK Sthlm söker drivande säljare, 30h/veckan

 

Vill du vara med och skapa en shoppingupplevelse i världsklass? Brinner du för sälj och service? Vi söker dig som älskar att arbeta med service, där ditt personliga engagemang i kunderna bidrar till att skapa destinationer i världsklass. Vi erbjuder en inspirerande miljö och utveckling i ett företag med högt ställda krav. Du har tidigare jobbat med sälj, service och konfektion inom detaljhandeln.

Att vara säljare hos oss innebär att du har förmågan att se den affärsmässiga helheten. Du ser varje kund som viktig och som Deras säljare skapar du långsiktiga relationer. Genom din kunskap om produkter, material och service är du en nyckelperson för varje besökare. Med personlig service och engagemang är du en ambassadör butikens alla märken. Våra säljare präglas av kompetens, närvaro i kundmötena samt drivkraft mot företagets mål. Som person är du väldigt flexibel, affärsmässig och handlingskraftig.

Som säljare förstår du därför hur viktigt det är med noggrannhet kring detaljerna som skapar helheten på våra avdelningar. Du är en del av ett team, samarbetsvillig, engagerad och målmedveten i att nå vår vision om att skapa en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Som säljare är du ambassadör för varumärket/avdelningen och vårt ansikte utåt och en av våra viktigaste medarbetare. Du lotsar dem genom deras besök hos oss, med ambitionen att ge dem en shoppingupplevelse i världsklass.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:

  • Arbeta med att avdelningen möter våra mål om försäljning, service och kundbemötande
  • Säkerställa varuvård och visual merchandising enligt gällande riktlinjer
  • Genomföra behovsanalys, inspirera våra besökare och guida dem rätt genom varuhusets alla möjligheter
  • Hjälpa och stötta ditt team i det dagliga arbetet
  • Aktivt arbeta med merförsäljning

Tjänsten är en tillsvidareanställning  på 30 tim/vecka.

Tillträde är 2019-08-15 För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Andreas som du når du på andreas.sund@rnb.se

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb