Inaktiv platsannons

Hotelldirektör, Scandic Bollnäs, heltid

Om tjänsten

  • Urval sker löpande
  • Bollnäs

Scandic Hotels är Nordens största hotellkedja. Vår vision är ett nordiskt hotellföretag i världsklass, där det handlar om att leverera en extraordinär upplevelse varje dag, på scenen och bakom kulisserna för våra gäster, kunder, medarbetare och ägare. Det handlar om det där lilla extra så som ett vänligt leende, inbjudande atmosfär och genuin service som gör den totala upplevelsen fantastisk. För att åstadkomma detta tror vi att det krävs ledare som visar vägen, utvecklar, förbättrar verksamheten och är goda föredömen.

Scandic är i en spännande tillväxtfas med stort utvecklingsfokus. Vill du vara en del av detta? Då väntar Scandic på dig!

Vem är du?

Vi söker en stark och trygg ledare med god självinsikt, högt driv och bra samarbetsförmåga. Du behöver vara lyhörd, ha hög integritet och god förmåga att skapa förtroende. Du är en naturlig ledare med ett personligt engagemang. Dessutom har du en positiv grundsyn som smittar av sig och inspirerar andra och brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare.

Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal och du leder genom att vara ett föredöme. Du drivs av att få våra gäster riktigt nöjda och att leverera ett bra resultat. Vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower är en naturlig del av ditt ledarskap. Du lever våra värderingar och agerar som ett föredöme i din roll.

Rollen

Som Hotelldirektör har du det totala ansvaret för verksamheten på våra hotellet. Du och dina chefer arbetar tillsammans för att driva hotellen mot uppsatta mål, leverera resultat, utveckla verksamheten, arbetssätt och processer utifrån Scandics riktlinjer. I rollen som chef utvecklar och inspirerar du dina medarbetare för att leverera en gästupplevelse och en arbetsplats i världsklass både idag, imorgon och på längre sikt.

En central del i din roll som Hotelldirektör är att genom samverkan och nätverkande med lokala aktörer arbeta för att utveckla besöksnäringen i Bollnäs, positionera Scandics varumärke lokalt och dra lönsamma affärer till Scandic. En kommersiell profil är viktig.

Din bakgrund

Vi tror att har idag en ledande befattning inom hotellbranschen. I din nuvarande roll har du visat goda sälj- och affärsmässiga resultat samt är chef över andra chefer. Du ska ha goda kunskaper inom ekonomi, mycket bra kommunikativ förmåga samt behärska engelska i tal och skrift. Vi utgår från att du har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning.

Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att söka så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan & CV!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bollnäs
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bollnäs | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)