Inaktiv platsannons

Driftchef till Eurocash i Töcksfors

Om tjänsten

Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Dessutom ingår matbutiken Strömstad Mat och godisbutiken Supergott i kedjan. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad. Eurocash ägs av Axfood och Norgesgruppen och ingår i Willys AB.

Bli en av oss
Vi som jobbar på Eurocash är stolta över vår framgångsrika gränshandelskedja som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu söker vi en affärsinriktad Driftchef som tillsammans med medarbetarna tar Eurocash kedjedrift till nästa nivå.

Det här får du göra

Du kommer att ingå i Eurocash ledningsgrupp med övergripande ansvar för driften av våra butiker längs med norska gränsen. Du rapporterar till VD för Eurocash.
Som Driftchef möter du en självständig och mycket omväxlande vardag. Ditt uppdrag blir att utveckla och säkerställa driften av butikerna. I det ingår att, genom samarbete med Butikscheferna, se till att butikskoncptet följs, att lagar efterlevs och att butikerna utvecklas i rätt riktning – alltid med kundfokus och förbättring i sikte. Du ska hålla i och följa upp budget och resultat, du har det yttersta ansvaret för att medarbetarna har rätt kompetens. Självklart ska du aktivt arbeta för att skapa en bra stämning och en inspirerande arbetskultur. Utvecklingsmöjligheter och samarbete blir ledord för att tillsammans med dina medarbetare bidra till en positiv butiksupplevelse.

 

Det här förväntar vi oss
Att du är kundfokuserad, skapar tillväxt genom att driva lönsam försäljning och tycker om att arbeta med människor är en förutsättning för rollen. Du har arbetat inom handeln under många år och har därför gedigen kunskap om hur en butik drivs och hur branschen fungerar. Som ledare är du tydlig, entusiasmerande och positiv. Du är också kommunikativ och utvecklar dina medarbetare med ditt coachande förhållningssätt. Dessutom är du bra på att överblicka läget och förstår snabbt vad som behövs för att butikerna ska vara lönsamma och skapa kundnytta. Ditt arbetssätt kännetecknas av engagemang och struktur. Resor förekommer i arbetet.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Töcksfors
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Töcksfors | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb