Inaktiv platsannons

Platschef i Piteå

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Piteå

Vi söker en driftig Platschef till Swerock Transport och Maskin med placering i Piteå.

Våra kontor i Norra Norrland ligger i Skellefteå, Piteå, Boden, Luleå, Arvidsjaur, Jokkmokk, Gällivare och Kiruna. Vi sysselsätter c:a 300 enheter med olika uppdrag och ser till att rätt maskin/lastbil är på rätt plats vid rätt tidpunkt och med rätt utrustning. Uppdragen varierar från snöröjning, leveranser av matjord och grus till mindre entreprenader, i samarbete med små och stora kunder.

Om tjänsten

Som Platschef ansvarar du för den dagliga verksamheten i Piteå/Boden/Luleå/Skellefteå med omnejd.

Detta innebär ansvar för ekonomi, kvalitet och personal. Det är därför viktigt att du har förmåga att överblicka helheten, således är det av vikt att du har goda ledaregenskaper och kan engagera och motivera dina medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:

• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Ekonomiskt ansvar - Planera och leda för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar

Kravprofil

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har intresse för och kunskap/erfarenhet om anläggnings- & entreprenadbranschen med ett brett kontaktnät. Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta och skapa relationer.

Du har god datorvana och B-körkort.

Personliga egenskaper

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning.

Som ledare är du självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Din servicenivå är hög och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett starkt kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet.

Du har lätt för att kommunicera och förmåga av att skapa och bibehålla goda relationer med både kunder och interna kollegor.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Vi erbjuder!

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-21

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)