Inaktiv platsannons

Airport Officer till Ängelholms Flygplats

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Airport Officer till Ängelholms Flygplats

Sökes till Ängelholm

Till världens bästa lilla Flygplats söker vi Airport Officer.
Tillsvidaretjänster på 85%.
Som Airport Officer är du en del i vårt team som ansvarar för att flygplatsens kunder och besökare känner sig VIP på flygplatsen. En Airport Officer har på vår arbetsplats flera roller och arbetsuppgifter under ett arbetspass.
Vi söker nu nya lagspelare för följande arbetsuppgifter:
Airport Security (Säkerhetskontroll)
Incheckning
Informationsdisk, parkering, konferens
Brand- och räddningstjänst
Tanktjänst
Ramptjänst
Vid behov stötta övriga ansvarsområden
Utbildning och erfarenheter:
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi vill att du är lyhörd för verksamhetens behov, har en mycket god samarbetsförmåga och hanterar oförutsedda händelser på flexibelt och konstruktivt sätt. Arbetet sker ofta i ett högt tempo och integreringen mellan funktioner gör att du bör uppskatta variation och ”snabba ryck” för att trivas hos oss. Då du befinner dig i en miljö där människor från hela världen möts behöver du ha en utvecklad känsla för kundbemötande samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Övriga språkkunskaper är självklart meriterade. Som Airport Officer har du oregelbundna arbetstider, vi jobbar tidiga morgnar/sena kvällar och helger. Det är därför viktigt att du kan ta dig till och från flygplatsen på dygnets alla tider. Du har en gymnasieutbildning eller motsvarande behörighet i botten. För denna tjänst krävs minst B-körkort. Högre körkortsbehörigheter är meriterade.
Säkerhet har en hög prioritet hos oss. Vi genomför därför en säkerhetsprövning samt behöver utdrag ur belastningsregistret innan beslut om anställning.
På Ängelholms Flygplats jobbar vi målinriktad med miljö- och hållbarhetsfrågor i en spännande bransch i ständig förändring.

Flygplatsen ett helägt dotterbolag till Peab.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-15

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ängelholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ängelholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)