Inaktiv platsannons

Jobba på NK i Göteborg

RNB arbetar med produktion, marknadsföring, försäljning i våra butiker samt inom olika stödfunktioner. Oavsett vilken roll man har hos oss, är den främsta uppgiften att vara med och skapa marknadens bästa shoppingupplevelse för kunden.

Om tjänsten

Departments & Stores erbjuder en unik distributionsplattform för nationella och internationella varumärken. Det är den enskilt största aktören på NK Stockholm och NK Göteborg med ett stort antal avdelningar inom segmenten mode, skönhet, accessoarer, klockor och juveler. Departments & Stores utvecklar avdelningar inom varuhus med varumärken och ska erbjuda en shoppingupplevelse i världsklass till våra kunder.

Vi söker trendsäkra säljare till anrika NK inför hösten 2019

Tycker du att det låter tilltalande att arbeta som säljare i Göteborgs mest välkända varuhus? Vill du hjälpa människor att hitta den perfekta drömlooken och få dem att känna sig självsäkra och eleganta? Då kanske du är en av våra nästa fashionistor!
Vi letar nu efter dig som vill sälja våra kvalitetssäkra varor och ge kunderna en shoppingupplevelse i världsklass.

Arbeta med trendiga varumärken i inspirerande miljö

NK är ett av Sveriges mest anrika varuhus. I över 100 år har vi framgångsrikt och med elegans uppfyllt våra kunders drömmar genom att leverera shoppingupplevelser i världsklass. Vi är varuhuset som ständigt ligger i framkant när det kommer till allt som har med design att göra. I Göteborg erbjuder vi varje kund ett välutvecklat, exklusivt sortiment. Med avdelningar inom allt från skönhet och mode, kan våra kunder hitta varor för alla tillfällen.

Att arbeta här innebär mer än att bara sälja våra eftertraktade varor. Vi tror på våra medarbetare och som säljare här kommer du att få:

Arbeta med världsledande varumärken

Bli ambassadör för varumärket NK

Utvecklas till en fullfjädrad stilist

Vi söker nu dig som har stor passion för styling och mode. Som person är du ständigt nyfiken på de senaste trenderna (och är inte heller sen att haka på dem!). Förutom det tror vi att du är en social person och en stjärna på att bygga relationer med människor. Att kunden alltid sätts i främsta rummet är en självklarhet för dig - är kunden nöjd är du nöjd.

För att bli ambassadör för NK ser vi gärna att du tidigare har arbetat med försäljning, främst inom detaljhandel. Skulle du även ha arbetat med världsledande varumärken är du en guldkandidat för oss!

Du blir en del av ett sammansvetsat team där alla ställer upp och inspirerar varandra. Du får dessutom spendera dina dagar i en inspirerande, vacker miljö mitt i Göteborgs stadskärna. Tillgängliga tjänster på både dam och herr planet. Så välkommen in med din ansökan...var med och uppfyll människors drömmar - bli en del av NK.

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb