Inaktiv platsannons

Demoförare / Fordonsanvarig Scania Sverige - Borås i Boras

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Om tjänsten

Om du gillar människor, teknik och lastbilar så har vi världens roligaste jobb till dig. Vi söker en glad och positiv person till vårt Democenter i Borås, en del av Scania Sverige. Hit kommer besökare från hela Sverige för att få information och testa lastbilar och i viss utsträckning bussar.

Vi är också en viktig del av andra aktiviteter, såsom mässor, kundevent, konkurrentjämförelser och säljutbildningar. Vi har i stort sett kundbesök dagligen med olika inriktningar och vi har också en viktig roll i att kontinuerligt utbilda och fördjupa produktkunskapen hos den svenska säljkåren. Vi är ett litet gäng som utför många olika arbetsuppgifter. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att demovisa lastbilar för våra gäster inklusive att hålla presentationer kring exempelvis teknik, hållbarhet, tjänster och kundnytta i vårt erbjudande. Du kommer också att vara inblandad i genomförandet av exempelvis konkurrentjämförelser, kundevent och provkörningar av nya produktfeatures. 

Fordonsansvar innebär att man är ansvarig för att hålla ihop flottan av demofordon, planera för nya fordon, beställa dessa samt visualisera planen för resterande organisation. Detta kräver struktur och ordningssinne. 

Din profil
För att lyckas i rollen som demoförare och fordonsansvarig behöver du: 

  • God vana av att köra tunga fordon
  • God kännedom om vårt produktsortiment och hur detta ger kundnytta
  • Gilla att prata med människor
  • Tycka om att hålla presentationer
  • Teknikintresse
  • Noggrann och ordningsam
  • Datorvana
  • CE-behörighet 

Vi tror att du har arbetat med till exempel försäljning, köra lastbil eller jobbat med fordonsutveckling. Du bör vara intresserad av våra fordon samt av en bransch i snabb teknisk utveck­ling. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Kontakta gärna Joar Turesson, Chef Democenter, Scania Sverige, på 010 – 706 68 22

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Boras
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Kontor / Administration | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)