Inaktiv platsannons

Kock till restaurang Imagine i Göteborg

Om tjänsten

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Vi söker nu Kock till vår festvåning Imagine.


Event och Catering är en bred organisation som ansvarar för hotellets frukost, caféer på mässor, konferensluncher- och middagar, stora och små banketter samt julbord och showrestaurangen The Theatre. Vi är ett kompetent team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmanar varandra. Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3 000 gäster, för att i nästa stund servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga. Allt händer här, och det händer snabbt. Bli en av oss!


Beskrivning av rollen
Som Kock till vår Restaurang Imagine kommer du delta i produktionen av luncher, mingelmenyer, festvåningsmenyer samt julbord. Arbetstiderna är schemalagda vardagar och helger, dagtid samt kvällstid.


Vem vi söker
Vi söker dig som har jobbat som Kock i minst 5 år och har erforderlig utbildning. Har du tidigare arbetat bankett och julbord är detta meriterande. som person är du lösningsorienterad, gillar att arbeta i team och trivs i en miljö med högt tempo.


Vad vi erbjuder
Tjänsten är en visstidsanställning och sträcker sig fram till 2020-04-30. Vi erbjuder varierande arbete, med stora gästflöden och härliga medarbetare i en inkluderande och trevlig miljö.


Frågor om tjänsten

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)