Inaktiv platsannons

Junior mjukvaruutvecklare i Linköping

Om tjänsten

Junior mjukvaruutvecklare Om jobbet

Är du nyutexaminerad ingenjör eller i början av din karriär? Har du goda kunskaper i C/C++? Vill du vara med och utveckla framtidens teknik inom t.ex. fordonsindustrin eller försvaret? Vi erbjuder nu en spännande chans som kommer kickstarta din karriär!

ÅF söker efter mjukvaruutvecklare som vill vara med och utforma framtidens lösningar hos våra kunder. I rollen som mjukvaruutvecklare blir du en viktig del av verksamheten där du bidrar med din goda kompetens inom bland annat inom programmering. Du kommer delta i vår kunds utvecklingsprojekt och utveckla mjukvara för alltifrån enkla plattformar till mer avancerade multiprocessorlösningar.

I den här rekryteringen finns det en möjlighet att anställningen senare övergår till en tillsvidareanställning hos en av våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som vill starta din karriär som mjukvaruutvecklare. Vi tror att du läst en civilingenjörsutbildning eller högskoleingenjörsutbildning inom systemvetenskap, datavetenskap, teknisk fysik, elektroteknik eller liknande. För att lyckas i rollen krävs även goda kunskaper i svenska och engelska, båda i tal och skrift.

För rollen krävs ingen arbetslivserfarenhet men det är meriterande om du har deltagit i någon form av utvecklingsprojekt under din studietid och kanske driver du någon form av projekt inom mjukvaruutveckling på din fritid?

Det läggs även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ambitiös och genuint teknikintresserad. Då tjänsten innebär ett nära samarbete med kollegor ser vi att du har lätt att samarbeta med andra och trivs att arbeta i grupp.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

Publicerad den

18-01-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Östergötlands län | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis