Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare Hemköp Malmö Triangeln

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet. Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Vi söker en Färsvarutvåa som är ansvarig för färskvaruavdelningen när teamchef är borta samt tillsammans med ordinarie färskvaruansvarig bygga upp och ansvara för den dagliga driften. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Till Hemköp Malmö Triangeln är vi nu på jakt efter dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete. Tjänsten avser en tillsvidareanställning 30 tim/vecka provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.
 

Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. För att lyckas i arbetet behöver du tidigare jobbat med färskvaror som tex frukt och grönt, kött och chark. Vi ser med fördel att du tidigare har haft personalansvar. 


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb