Inaktiv platsannons

Köksmästare sökes till Restaurang Sjötullen Köping

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som köksmästare! 
Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat
Är du en driven, motiverad och serviceinriktad köksmästare? Vi söker en köksmästare som vill leda vårt gastronomiteam. Denna köksmästare kommer att ha huvudansvar för utveckling av matkoncept och för att skapa attraktiva lunchmenyer vilket gör att vi söker dig som är genuint intresserad och uppdaterad av smak- och mattrender. Som köksmästare ingår även arbetsuppgifter så som köksekonomi, lager, råvaruhantering, ledarskap, miljö och hållbarhetsfrågor samt operativt deltagande vid matlagning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Arbetstiderna är schemalagda dagtid måndag-fredag. Kvälls och helgarbete förekommer.
Varför ska du välja Fazer?   
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.
Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2018 tog vårt team guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.  
Vad bidrar du med till teamet? 
Vi söker dig med ett brinnande intresse för mattrender och som drivs av att förbättra, utveckla och skapa. Våra gäster är en publik som kräver utvecklande matupplevelser och därför ser vi att du som söker har dokumenterad erfarenhet av menyutvecklande, arbete med nyskapande maträtter eller erfarenhet av köksarbete i internationell miljö som gett dig inspiration till att utvecklas. För att vara lämplig i rollen som köksmästare hos oss har du en god ekonomisk förståelse samt erfarenhet av HACCP. Datorvana är ett krav. Du talar och skriver flytande svenska. Du har minst 3 års erfarenhet från både storkök och fine dining då vi utöver lunchen även har stora event, konferens och middagar. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i en ledande position med förmågan att entusiasmera, engagera och motivera dina medarbetare.  Vi jobbar proaktivt med utbudet i restaurangen, säkerhet och miljöfrågor samt HACCP vilket innebär att vi förväntar oss att alla bidrar med förbättringsförslag och vill vara en del av vår ständiga utveckling. Vi förutsätter att du delar våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.
Som person är du glad och positiv med hög servicekänsla. Som ledare är du ansvarsfull och tydlig men också prestigelös. Du trivs som bäst när du får överraska gästen med nya kreationer och gör alltid det yttersta för att leverera bästa kvalitet till våra gäster. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och kommer med egna initiativ och förbättringsförslag.
Om Fazer Food Services restaurang Sjötullen
Vi finns inne på Volvo området i köping och serverar ca 200 lunch och ca 60 frukostbuffé per dag. Vi har också leveranser av lunchcatering och konferensfika. Vi är fyra heltidsanställda som tar hand om och servar våra gäster varje dag.
Redo för ett välsmakande jobb?
För mer information är du välkommen att kontakta Restaurangchef Sofia Dahlqvist Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-09-22. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Köping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Köping | Restaurang | Deltidsjobb