Inaktiv platsannons

HR-partner till vårt lager i Norrköping Norrköping

Om tjänsten

Vi är i utveckling mot att bli en värderingsstyrd organisation där frågor som mångfald, långsiktig lönsamhet och hållbarhet står högst på agendan. Martin & Servera är marknadsledande leverantör till restaurang- och storköksmarknaden. Vi är drygt tretusen medarbetare runtom i landet som brinner för att leverera det kunderna behöver.

Som HR-partner inom Martin & Servera Logistik jobbar du för att HR-frågorna blir verklighet i vardagen, där det händer. Du arbetar tillsammans med våra chefer i processer som kompetensbaserad rekrytering, facklig samverkan, rehabilitering, arbetsmiljö och lönesättning – men din viktigaste uppgift är att stötta dem att bli ännu bättre ledare. Det handlar om att förstå deras vardag, handleda, coacha och bistå med struktur och administration. Till din hjälp har du ett stort internt nätverk av kollegor inom HR, både generalister och specialister, spridda över landet.

I rollen är du nyckeln till att vi inom HR-funktionen lyckas driva en agenda som gör skillnad för medarbetare och chefer, såväl som för vår affär. Som HR-partner i Norrköping stöttar du främst våra ledare inom lager och transport, kundtjänst, varuförsörjning och fastighet. Vi är totalt 500 medarbetare i Norrköping. Nu står vi inför att bygga ett nytt och klimatsmart lager som beräknas tas i bruk 2021 - det är ett stort projekt och en viktig satsning för framtiden. Det här är en chans att vara med på den stora förändringsresa ett nytt lagerbygge innebär.

För att lyckas krävs att du
  • har personalvetarutbildning på högskolenivå eller motsvarande samt minst 3 års erfarenhet av brett HR-arbete
  • har erfarenhet av arbetsrättsliga frågor
  • har ett intresse och förståelse för hur HR:s roll på bästa sätt kan påverka affärsresultatet
  • trivs i en operativ/taktisk roll där du får påverka och förändra
  • bygger relationer och samarbetar med andra
  • strukturerat och effektivt genomför en uppgift från start till mål
  • tar initiativ, inspirerar och kommunicerar

Vår nuvarande HR-partner går vidare internt till en chefsroll inom organisationen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt.

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Är du nyfiken på hur rekryteringsprocessen går till kan du läsa mer om den här:

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina erfarenheter berikar både vårt företag och våra kunder. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i vår personalgrupp. Därför söker vi kvinnor och män i alla åldrar och från alla delar av världen. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten! 

Lika viktig som du och din kompetens är för vår utveckling hoppas vi att Martin & Servera kan utveckla dig.

 Vi erbjuder
  • goda möjligheter till inflytande och utveckling
  • ett stort nätverk av kompetenta HR-kollegor i koncernen
  • en arbetsgivare som driver ett målinriktat arbete för hållbarhet, miljö och sociala frågor
  • generösa förmåner för att du ska må bra, bland annat friskvårdsbidrag och lunchsubvention

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)