Inaktiv platsannons

Platschef inriktning mark - infrastruktur i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef inriktning mark - infrastruktur

Sökes till Helsingborg

Är du en trygg och stabil ledare med ett brinnande intresse för produktion som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla? Då vill vi att du ska bli vår kollega på Peab Anläggning Syd / Infra!

 

Hos oss får Du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expansiv marknad. Vill Du tillsammans med oss vara med och utveckla och skapa framtidens infrastruktur? Då ska du absolut läsa vidare här nedan och glöm inte att skicka in din ansökan.

Vi är ett team som arbetar över hela södra Sverige och just nu utökar vi vår verksamhet med ytterligare en Platschef. Projekt som vi arbetar med kan vara tex E22 genom Skåne eller industriutbyggnader med avancerande grundläggningar och mycket grova betongkonstruktioner. Kort och gott samhällsbyggnation på hög nivå.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Platschef hos oss kommer innebära:

• Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera och driva produktionen - rätt man på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt

Projekten du kommer vara involverad i kan handla om allt från schakt och VA arbeten till vägbyggnation, järnväg, hamnar, kajer och grundläggning av stora industrier etc. Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. För att söka den här tjänsten behöver du ha ett par års erfarenhet av produktionsledning och tidigare erfarenhet av branschen.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vem är du?

Du är en relationsskapare som är duktig på att samarbeta och underhålla relationer med andra människor. Vidare är du en trygg och stabil ledare som är duktig på att samordna grupper där du skapar engagemang och delaktighet.  Du är affärsmässig och tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du ser på sakers långsiktiga betydelse och anpassar dina handlingar efter detta.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-20

Publicerad den

01-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis