Inaktiv platsannons

Red Bull söker en Regional Field Sales Manager! i Jönköping

Om tjänsten

Är du en naturlig inspiratör som drivs av att utveckla andra människor? Som Regionchef ska du genom ett aktivt och passionerat ledarskap stödja ditt team, bestående av cirka 6-8 fältsäljare (Strikers) samt 3-5 juniorsäljare (Sales Actiavtors), i deras utveckling och skapa rätt förutsättningar för Red Bulls fortsatta framgång. Det är din uppgift att säkerställa att vi har de bästa varumärkesrepresentanterna på marknaden och att Red Bulls Perfect Store standarder är väl implementerade i din region. Du utgår hemifrån och vi ser att Karlstad, Örebro, Linköping eller Jönköping med omnejd är lämpliga bostadsorter. Som Regionchef är du operativ och 2-3 dagar per vecka kommer du vara ute på fältet för att coacha dina medarbetare. Med jämna mellanrum krävs också din närvaro på det svenska huvudkontoret i Stockholm. Sista ansökningsdag är den 26 september 2019, rollen kan dock komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut så sök redan idag!

 • SÄKRA FRAMGÅNG

  Som Regionchef ansvarar du för att ge ditt team rätt förutsättningar för att lyckas. Du ska kunna kommunicera Red Bulls mission, värderingar, vision och övergripande mål samt utifrån det definiera målsättningarna för ditt team. Du ansvarar för att din region uppnår fastställda KPI: er och att Red Bull som varumärke alltid är representerat med högsta kvalitet. Du säkerställer att ditt team upprätthåller och utvecklar sin kundbas med fokus på våra Perfect Store och ser till att vi bygger långsiktiga kundrelationer genom att alltid ge första klassens service.

 • GE VINGAR

  Din viktigaste arbetsuppgift som Regionchef är att motivera, leda och utveckla ditt team för att maximera dina säljares potential och resultat. Du genomför kontinuerligt fältbesök, erbjuder personlig coaching och ser till att skapa en dynamisk och rolig arbetsmiljö som uppmuntrar till positiv attityd, laganda, kreativitet och ansvarstagande.

 • STÄRK ORGANISATIONEN

  Utöver ett aktivt och närvarande ledarskap är du ansvarig för måluppföljning, planering, implementation, analys och administrativa arbetsuppgifter. Du använder rapporter och analysverktyg för att ständigt utveckla din organisation och ditt team. Som Regionchef ska du se till att Red Bull alltid ligger steget före och det är viktigt att du har en god kunskap om vad som sker i din region och inom ditt affärsområde i helhet.

Dina erfarenheter inkluderar:
 1. Två till tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i ledande befattning

 2. Flytande i tal och skrift i svenska och engelska

 3. B-körkort

 4. Påvisad ledarerfarenhet med förmåga att utveckla, entusiasmera och inspirera (har du erfarenhet att leda medarbetare på distans är det en styrka).

 5. Goda kunskaper inom MS Office (Excel, PPT etc.) och erfarenhet av CRM system

 6. God förståelse och erfarenhet av DVH, SVH samt försäljning av konsumentvaror.

 7. Vana av att arbeta med budgetering och rapportering

 8. Förmågan att arbeta analytiskt och organiserat och samtidigt behålla kreativiteten

 9. Proaktiv och lösningsorienterad

 10. Självgående med en god planeringsförmåga och struktur

 11. Professionell approach samtidigt som du har glimten i ögat.

 12. Tydlig och enkel i din kommunikation samt en god lyssnare

 13. Någon som ”kavlar upp ärmarna” när det behövs och är prestigelös i uppgiften

 14. Erfarenhet från DVH & SVH är meriterande.

Publicerad den

29-04-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis