Inaktiv platsannons

Tekniker brand & Säkerhet Uppsala

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Tekniker inom brand- och säkerhetssystem


Älskar du att vara en viktig spelare som levererar service i världsklass till dina kunder? Längtar du efter att vara del i ett team av grymma kollegor som varje dag går till jobbet för att hjälpa sina kunder till säkra och skyddade fastigheter? Skulle du vilja utvecklas både professionellt och personligt genom att arbeta med marknadens absolut bästa produkter hos ett av världens största teknikbolag? Då är vi på Siemens i Uppsala dina framtida kollegor, välkommen till oss!

Som tekniker ansvarar du initialt för service och underhåll av främst brandlarmsystem och även säkerhetssystem hos våra kunder i regionen. Detta innebär både planerat underhåll och service vid felanmälan samt förbättringsåtgärder och modifieringar/utökningar på våra kunders anläggningar. Arbetet innebär även driftsättning av nya anläggningar.

Du kommer främst att arbeta med brandlarm men även inbrottslarm, passerkontroll och CCTV kan bli aktuellt.

Du bygger en nära relation till våra kunder och arbetar aktivt tillsammans med dem för att säkerställa att våra högt ställda krav på säkerhet efterlevs och utvecklas.

Du har ett eget avtalsområde där du ansvarar för att ta hand om och utveckla både kundrelationen och kundens anläggning gällande systemförbättringar och uppgraderingar genom att lämna prissatta förbättringsförslag. -Ditt ansvar omfattar support till kunder, upprättande av systemdokumentation samt att hålla handhavandeutbildning för kunder.

Du har stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och ditt resultat då du får både ansvar och frihet att arbeta självständigt.

Tjänsten innefattar resor till våra kunder i regionen.


Vem är du?

Din tekniska bakgrund har du format genom utbildning inom el/teleteknik samt minst några års erfarenhet av tekniskt arbete, gärna med erfarenhet av brandlarm och säkerhetsprodukter. Du kan även ha andra erfarenheter som är likvärdigt meriterande.

Vi ser gärna att du har goda datakunskaper, grundläggande kunskaper i konfigurering och/eller arbetat med nätverk.

Ditt tekniska intresse och praktiska handlag är lika viktigt för oss som din vilja och inställning att sätta kunden i första hand. Din vilja att träffa kunderna och att skapa goda relationer är avgörande för att du ska lyckas i rollen, likväl som din förståelse och intresse för affärer.

Som person är du ansvarstagande och gillar att lösa problem med hjälp av din initiativförmåga och goda samarbetsförmåga. Då det är ett självständigt jobb ställs det även krav på god planeringsförmåga och ordningssinne.

B-körkort är ett krav

Du talar och skriver Svenska och Engelska obehindrat


Vad erbjuder vi?

På Siemens gör vi varje dag skillnad för både oss själva, våra kunder och vår planet. Vårt gemensamma mål är att skapa platser som bryr sig om, både hos våra kunder och hos oss själva. På Siemens värdesätter vi varje individs olikheter och möjlighet till utveckling. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med en hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdspaket, arbetstidsförkortning, tjänstebil, bonus med individuella mål, mfl.

Tillsammans är vi på Siemens ca 350 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb men senast den 20:e september 2019.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej