Inaktiv platsannons

Depåchef Modul i Lindome

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Depåchef Modul

Sökes till Lindome

Nu söker vi en ny depåchef för vår verksamhet i Göteborgsområdet med placering i Lindome!

Om rollen

Som depåchef på Lambertsson har du personalansvar för cirka 11 medarbetare och rapporterar till regionchefen för bodverksamheten. Du har resultat- och budgetansvar för depåernas modulverksamhet och ansvarar för de anbud, kalkyler och ritningar som levereras till kund. Då uppföljning av resultat och nyckeltal ingår som en del av ditt arbete är det en stor fördel om du är analytiskt lagd och har en grundläggande ekonomisk förståelse. Arbetsplatsbesök och besök vid etableringar ingår också i arbetsuppgifterna.

Om dig

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av att leda personal, gärna från en närliggande bransch med liknande utmaningar. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har förmåga att involvera dina medarbetare. Du är affärsmannamässig och har en hög grad av kostnadsmedvetenhet. Som ledare är du strukturerad, jordnära och engagerad. Du tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och drivs av att leverera goda resultat tillsammans med dina medarbetare. Du är flexibel och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och kollegor.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-22

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lindome
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lindome | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)