Inaktiv platsannons

Extrapersonal Stora Coop Valbo i Valbo Valbo

Om tjänsten

Vi på Stora Coop Valbo söker nu glada, pigga och matglada människor till vår butik!

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar. Du ska ha ett rappt steg, ett stort leende, gilla att ta i, ett toppmöte med kunden och ett plus är att du älskar att laga mat och ser utmaningen i att lära dig nya saker.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet.

Din roll som butikssäljare är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

Dina arbetsuppgifter som säljare innebär det att du jobbar med 100% kundfokus vid butikens alla avdelningar som frukt & grönt, deli & bröd, kassa & spel och samt på "golvet".

Tjänsten är en behovsanställning och tjänstegraden kan komma att varierande, med tillträde enligt ök. med varierande arbetstider som kvällar och helger.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Valbo Valbo
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb