Inaktiv platsannons

Engagerad Platschef till familjära SATS Nacka Strand!

Om tjänsten

SATS Nacka Strand är ett välskött och strukturerat center med en trevlig och familjär miljö. Center som ligger beläget i ett attraktivt och växande har en otrolig potential. 

Som Platschef på SATS följer ett lönsamhetsansvar för det egna centret men också för företaget som helhet. Det ställer också krav på din förmåga att strukturera arbetet på centret samt nå uppsatta mål. Som ledare har du ett operativt fokus men är också ansvarig för analys, uppföljning samt genomföra de aktiviteter som krävs. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du även för den dagliga driften av centret, schemaläggning, försäljning och resultat. Du ingår som en naturlig del av bemanningen i receptionen med arbetstider på dagar, kvällar och helger.  

Din personlighet präglas av framåtanda och du känner igen dig i beskrivningen: motiverad, driven och ödmjuk. Utöver detta är affärsförståelse och mycket goda kunskaper om säljprocessen viktigt. Du ansvarar för centrets resultat och bör kunna coacha dina medarbetare till goda säljresultat. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att självständigt driva en anläggning inom närliggande bransch samt har goda erfarenheter av att leda olika typer av team. 

Vi söker dig som har:   
-Gymnasieutbildning   
-Gärna eftergymnasial utbildning inom service/butiksledning, personal eller idrott   
-Tidigare erfarenhet inom försäljning/servicebranschen/retail med kedjedrift   
-Lång ledarerfarenhet   
-Erfarenhet av drift-, budget- och resultatansvar   
-Goda kunskaper i Office paketet   
-Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
-Meriterande om du även har en träningsbakgrund

Som person är du driven, målinriktad och har starka ledaregenskaper. Du är trygg i dig själv, är tydlig i din kommunikatör samt brinner för att hjälpa människor till ett hälsosamt liv. Vidare arbetar du strukturerat och organiserat samt är handlingskraftig och beslutsam.  

Tjänsten är heltid med varierade arbetstider som omfattar dagar, kvällar och helger. 

Tjänsten förväntas starta i oktober.

Välkommen med din ansökan!  

 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nacka
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nacka | Skönhet / Hälsa | Deltidsjobb