Inaktiv platsannons

Spontanansökan - Hotell, spa & konferens i Göteborg

Spontanansökan - Hotell, spa &... Gothia Towers är en plats för möten och...

Om tjänsten

Spontanansökan - Hotell, spa & konferens

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1 200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, spa, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan koncernen.

Vi erbjuder många spännande möjligheter för dig som vill arbeta med service i världsklass inom hotell, spa och konferens. Vi söker löpande nya medarbetare som vill vara med på vår framtida resa. Hittar du ingen specifik tjänst som matchar din profil är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan nedan. Även om du spontanansöker, håll gärna fortsatt koll på vår hemsida där vi kontinuerligt lägger upp lediga tjänster och prenumerera gärna på jobb som intresserar dig.

Varmt välkommen till oss!

Inom Svenska Mässan och Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

 

Dela länkar

Publicerad den

26-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej