Inaktiv platsannons

Spontanansökan - Restaurang i Göteborg

Spontanansökan -... Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia...

Om tjänsten

Spontanansökan - Restaurang

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. 

Vi erbjuder många spännande möjligheter för dig som vill arbeta med mat, dryck och service i världsklass. Vi söker löpande nya medarbetare som vill vara med på vår framtida resa. Hittar du ingen specifik tjänst som matchar din profil är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan nedan. Även om du spontanansöker, håll gärna fortsatt koll på vår hemsida där vi kontinuerligt lägger upp lediga tjänster och prenumerera gärna på jobb som intresserar dig.

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Varmt välkommen till oss!

Inom Svenska Mässan och Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Dela länkar

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej