Inaktiv platsannons

E-handelsplockare för julen till Åhléns City stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 17 september 2019
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Är du snabb, ansvarsfull och tycker om ett fysiskt arbete? Då kanske du är en av de varuplockare som vi söker till Åhléns E-handel City Stockholm inför hösten.

Åhléns är ett värderingsstyrt företag som alltid strävar efter att bli lite bättre varje dag. E-handeln på Åhléns ökar för varje dag och är ett prioriterat område. Vi behöver nu utöka vårt team med en eller flera varuplockare på Åhléns City Stockholm. Vi ser gärna att du är tävlingsinriktad, effektiv, noggrann och tycker om att leverera med hög kvalitet.

Vi erbjuder dig

Nu finns chansen att arbeta som e-handelsplockare i Sveriges största detaljhandelsvaruhus under Julperioden! Vår mest intensiva försäljningsperiod närmar sig och i och med detta behöver nu stärka upp våra team med engagerade och noggranna plockare. Arbetet som Varuplockare för e-handeln på Åhléns innebär bl. a. att:

  • Plocka e-handelsorder
  • Ha en nära kontakt med kundtjänst på huvudkontoret
  • Dagligen kontakta vårt E-handelslager
  • Dagligen effektivisera och utveckla arbetssätt för att nå uppsatta tidsmål

Du kommer att ingå i ett team med andra varuplockare och arbetar mot uppsatta dagsmål. Du rapporterar till din avdelningschef.

Kvalifikationer

Till oss tar du med dig:

  • Trivs med ett fysiskt arbete och har ett högt tempo samt stolthet i ett gott utfört arbete
  • God kommunikativ förmåga och har lätt att skapa goda relationer
  • Meriterande med grundläggande datakunskaper och truckkort

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du har en hög servicekänsla. Du är nyfiken och delar med dig av din kunskap och dina idéer. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom eget arbete samt samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. På ett naturligt sätt tar du egna initiativ och får saker gjorda. Du är strukturerad, ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Du bidrar till att vi har kul tillsammans och representerar Åhléns i allt du gör!

Hur ser tjänsterna ut?

Tjänsterna kommer att variera i omfattning, anställningstid och längd. Tjänsterna är tidbegränsade deltidsanställningar från oktober till början av januari. Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter till förlängning. Arbetstiderna kan variera mellan kl. 06.00 och 16.00 och schemat sträcker sig på både vardagar och helger. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan till ett viktigt, utmanande och flexibelt jobb. Urval kommer att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb