Inaktiv platsannons

Maskinförare i Blentarp

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Maskinförare

Sökes till Blentarp

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av grus- och bergkrossprodukter med drygt 200 täkter.

Vi söker nu en jordnära, engagerad maskinförare till vår produktion på stenkrossanläggningen i  Bergtäkt Blentarp.

Om tjänsten

Tjänsten innebär i första hand körning av dumper inom området. Vi ser som en fördel att du även har yrkesbevis för hjullastare. I tjänsten ingår även drift och underhåll av finkrossdelen av anläggningen samt daglig service på dumpern.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, positiv och självständig men som också är en teamspelare. Du kan bli en del av ett positivt, bra gäng med god stämning som ställer upp för varandra i ur och skur.

Branscherfarenhet är ett plus men inte en absolut nödvändighet.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-10-01

Publicerad den

05-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Blentarp
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Blentarp | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis