Inaktiv platsannons

Logistikplanerare i Piteå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Logistikplanerare

Är du en noggrann person som drivs av att optimera logiskflöde? Vill du medverka till en hållbar framtid? Vi gör det genom ansvarsfullt skogsbruk, resurseffektivitet och förnybara produkter. Nu söker vi en vikarierande Logistikplanerare. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Vi på SCA Containerboard söker en vikarierande Logistikplanerare som kommer att vara lokaliserad vid pappersbruket i Munksund/ Piteå. Som Logistikplanerare tillhör du marknadsavdelningen med 30-talet medarbetare. Marknadsavdelningen är länken mellan våra försäljningskontor och våra fabriksenheter i Obbola och Munksund. Här jobbar vi med försäljningsstrategier, leverans- och produktionsplanering, lageroptimering, kundserviceerbjudanden m.m.
Som Logistikplanerare jobbar du både med produktions- och logistikplanering men ditt fokus kommer att ligga på transportplaneringen. Som Logistikplanerare har du en nyckelposition och sitter som länken mellan försäljning, produktionen och SCA Logistics.

Du jobbar med att aktivt planera och upprätta leveransplaner från pappersbruket till våra terminaler i Skandinavien och Europa. Tillsammans med försäljningskontor och SCA Logistics övervakar, styr och kontrollerar ni distributionen till hösta leveransservice. Du utvecklar logistikprocesser för att optimera kostnader och service till kund. För att lyckas i uppdraget tar du hela processen i beaktning, du är proaktiv och använder alla tillgängliga system, statistikunderlag och kontaktytor för att optimera flödet.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi alternativt motsvarande kompetens. Kanske har du arbetat tidigare med analys och optimering. Du är analytisk, flexibel samt serviceinriktad med en god kommunikativ förmåga. Du talar flytande svenska och engelska. Det är viktigt att du är bekväm med Officepaketet och har en god dataförståelse.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor.
På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)