Inaktiv platsannons

Produktionsledare Hus Väst - Örebro

  Produktionsledare Hus Väst - ...   Vi bygger ett bättre samhälle! Vi på Verksamhetsgren Hus skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa....

Om tjänsten

 

Produktionsledare Hus Väst - Örebro

 

Vi bygger ett bättre samhälle!

Vi på Verksamhetsgren Hus skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om och utför byggservice på allt från kontor och bostäder till sjukhus; alltid med kvalité, miljö och nöjda kunder i fokus.

Skanskas husverksamhet i Örebro erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter inom flera områden och chansen att arbeta med intressanta och komplexa projekt.

Är du en ledare och en förebild?

En arbetsledare på Skanska arbetsleder det dagliga arbetet ute på något av våra byggprojekt. Vi har idag projekt i Örebro, men vår marknad är hela Örebro län.

Som arbetsledare är din arbetsplats ute i produktionen, där säkerhet och god planering är det viktigaste för ett lyckat projekt. Du gör arbetsberedningar, leder den dagliga produktionen och löser eventuella problem som kan dyka upp under en arbetsdag.

Rollen har många kontaktytor, och under en vanlig arbetsdag har du många och täta kontakter med dina arbetsledare, underentreprenörer, beställare och leverantörer.

Vi söker dig som vill vara i händelsernas centrum

För att lyckas är det viktigt med god planering och struktur. Oförutsedda saker kan dock hända och du måste kunna fatta snabba beslut och vara en problemlösare. Framförallt är du är en god ledare som har förmågan se och ta tillvara den gedigna yrkeserfarenhet som finns bland dina kolleger. Du ska även ha någon typ av byggteknisk utbildning och åtminstone ett par års erfarenhet.

Ansök senast 2019-10-13 men gärna redan i dag!

Om du vill utvecklas och ha roligt är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Antingen till rekryterande chef Peter Thorsén, 010-448 65 82, alternativt HR Generalist Isabella Lomnici Terenius, 010-449 27 21.


Vi rekryterar löpande så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

 

Additional Information
Statements

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)