Inaktiv platsannons

Objektledare inom akustik för helfordon i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Just nu söker vi en objektledare inom akustik för helfordon!

Gruppen Acoustics, complete vehicle, vid Scania Technical Center i Södertälje är med och utvecklar framtidens lastbilar avseende ljud, såväl externt som internt i hytten.

Vi ansvarar för fordonets akustiska egenskaper och stödjer konstruktionsgrupper och utvecklingsprojekt med analyser från mätningar/prov och simuleringar. Akustiken på komplett fordon ska ha förutsättningar att uppfylla lagkrav vilket vi verifierar, liksom att hyttens ljudmiljö uppfyller Scanias högt ställda krav.

Vad erbjuder vi dig?

  • En tjänst där du själv kan påverka utformningen, strukturen, ledarskapet och informationsflödet mellan gruppen och projekten.
  • Återkommande avstämningar av din utvecklingsplan för att ge dig möjlighet att dina utvecklingsmål.
  • En utvecklande arbetsmiljö för projektplanering, teknik och lagarbete. Det är viktigt att vi trivs på jobbet och du är en viktig del för att vi ska lyckas.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som objektledare innebär att, i nära samarbete med provningsingenjörerna i gruppen, planera funktions- och certifieringsprov i projekt som berör akustik. För att lyckas följer du projektens utveckling genom projektmöten och andra forum. Du är länken mellan projekt och gruppen. En viktig del av uppdraget är att blicka framåt genom långsiktig planering och jämna ut toppar i arbetsbelastningen.

Din profil

Du är högskole- eller civilingenjör med teknikintresse och några års erfarenhet från Scania eller motsvarande. Tidigare erfarenhet från koordinering ser vi som starkt meriterande. Som objektledare för den här gruppen ska du obehindrat kunna växla mellan detaljer och helhetsperspektiv. Du tycker om att se helheten och jobbar tvärfunktionellt inom hela Research&Development. I rollen är det viktigt att på ett självständigt och strukturerat sätt kunna driva arbetet framåt tillsammans med oss. Du är flexibel och har en förmåga av att kunna hantera flera uppgifter parallellt. Hos oss är förbättringsarbete, både inom egen grupp och tvärfunktionellt en viktig del i det dagliga arbetet.

För mer information
Kontakta gärna gruppchef Anna Lag, RTRN: 08-553 51769.

Publicerad den

29-04-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis