Inaktiv platsannons

Kundansvarig Företag i Kalmar

Om tjänsten

Om jobbet

Du ingår i en Företagsgrupp om cirka 20 personer. Som kundansvarig ansvarar du för din egen kundportfölj fullt ut, kundportföljen består av SME- och mindre Midcorp-kunder. Du tycker om kundrelationer och bygger din framgång på långsiktiga affärsrelationer som kännetecknas av intresse och engagemang. Du förväntas utveckla och förädla nuvarande kundbas samt aktivt jobba med prospektering av nya kunder.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som tycker om att ta egna initiativ för att driva affären framåt, men som samtidigt är en lojal lagspelare. Du är engagerad, drivs av att överträffa såväl kundens som kollegornas förväntningar och skapa resultat.

Du har tidigare erfarenhet från rollen som kundansvarig.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundansvarig Företag
  • Kreditanalytiker
Möjliga nästa karriärsteg
  • Midcorp-rådgivare
  • Företagschef
Varför jobba med oss?

Vi i Kalmar vill välkomna dig till ett kontor med öppet klimat, härlig gemenskap och ett stort fokus på kund, affär och resultat.

Varför jobba hos oss?

Swedbank är banken för de många. Vi vill uppmuntra människor att spara för en bättre framtid. Vårt syfte är att främja en sund och hållbar ekonomi hos både privatpersoner och företag. Att arbeta hos oss handlar om att skapa värde för våra kunder, våra kollegor och samhället i stort. Vi tror på mångfald och inkludering på arbetsplatsen och vi vill att våra medarbetare ska känna sig värdefulla och ha de bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och prestera sitt bästa. Att hitta inspiration och lära av varandra driver oss framåt. Genom att arbeta tillsammans gör vi skillnad! Följ med oss på vår resa och läs mer om oss på: Swedbank.com/work-with-us.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)