Inaktiv platsannons

Säljare till Beauty Bargain, Umeå

Beauty Bargain -skönhet och välbefinnande till bargain priser.Vi är en ny aktör inom skönhet på den svenska marknaden. Den första butiken öppnades i april 2019 i Frölunda Torg och den andra butiken i augusti i Väla. Vi lanserar även en e-handels site www.beautybargain.se. På Beauty Bargain skall det vara lustfyllt att handla, både för sinne och plånbok, vi blandar välkända varumärken med lite mer okända och får in nyheter varje vecka. Sortimentet grundar sig främst inom skönhet och kosmetik men vi erbjuder även andra produkter som vi tror att vår kund blir glad av att handla. Beauty Bargain är ett helägt dotterbolag till Åhléns AB men drivs som en startup med ett litet engagerat team. Tempot är högt men så även möjligheten att påverka och komma med egna idéer. Välkommen med din ansökan till oss.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 29 september 2019
  • Umeå
Arbetsuppgifter

Beauty Bargain är ett nytt koncept med fokus på skönhet och välbefinnande till bargain priser. Vi öppnade första butiken i Frölunda Torg i april 2019 och i oktober 2019 öppnar vi vår tredje butik i Umeå. Vi söker därför en driven Säljare som vill fortsätta att vidareutveckla och forma ett nytt koncept.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Vi drivs som ett startup, med stort fokus på låga omkostnader och att våga ta snabba beslut. Vi är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre.

Beauty Bargain ett dotterbolag till Åhléns med en separat organisation.

Vi erbjuder dig

Som Säljare är du en del av ett vinnande team som tillsammans brinner för försäljning och vill uppnå goda försäljningsresultat. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapar du nöjda kunder som alltid känner sig välkomna. Du arbetar med merförsäljning genom kampanjer och aktiveter samt säkerställer du att vi har en inspirerande och säljande butiksmiljö som ger återkommande kunder.

Som Säljare är du en del av ett ambitiöst team och rapporterar till Butikschefen i Umeå, Beauty Bargain.

Kvalifikationer

Till oss tar du med dig:

  • Gymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
  • Ett intresse för mode, skönhet och välbefinnande är meriterande

Vi söker dig som är positiv, nyfiken och gillar att ta eget ansvar. Du får energi av försäljning och av att uppnå goda resultat. Du är van vid att jobba i ett högt tempo och är en god lagspelare som delar med sig av sina erfarenheter och visar respekt för alla – alltid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 20h/veckan vi ser gärna att du kan börja hos oss omgående. Du är placerad på Beauty Bargain i Umeå.

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 29 september 2019.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Detaljhandel | Deltidsjobb