Inaktiv platsannons

Kvalificerad inköpare i Borlänge

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Kvalificerad inköpare. Vi vill ha din ansökan senast den 3 oktober.

Vill du arbeta som Kvalificerad inköpare i anläggningsbranschen? Inom denna bransch är Trafikverket den största beställaren med en uppdragsvolym på omkring 50 miljarder. Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter där du genomför affärer som leder till samhällsnytta.

I den centrala funktionen Inköp och logistik arbetar 220 medarbetare med Trafikverkets inköpsverksamhet, varav ca 65 i Borlänge. Vi arbetar med att säkerhetsställa att försörjningen av varor och tjänster sker på ett hållbart och rättssäkert sätt.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som kvalificerad inköpare innebär att vara affärsstöd till beställarna med syftet att göra goda affärer. I rollen som affärsstöd ingår att leda och genomföra upphandlingens samtliga delar, förvalta upphandlade avtal och ge stöd i juridiska frågor. Till hjälp har du bland annat våra jurister. I rollen bidrar du också till ständiga förbättringar av våra arbetssätt och metoder, inte minst i samarbete med våra avropsfunktioner som använder upphandlade ramavtal. Tjänsten innefattar också strategiskt arbete såsom kategoristyrning och leverantörsstyrning. Du kommer att arbeta inom någon av kategorierna indirekta varor och tjänster eller it.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har högskoleutbildning om minst 180 hp/120 p inom teknik, ekonomi, juridik eller dig som har annan utbildning tillsammans med erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig
  • har flerårig erfarenhet av strategiskt inköpsarbete, offentlig upphandling, affärsförhandling eller avtalsförvaltning inom IT-området.
  • har en god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift .

Som person är du drivande och arbetar på ett strukturerat sätt, med målmedvetenhet, för att leverera goda resultat. Din förmåga att samarbeta och skapa förtroende är mycket viktig i denna roll.

Övrig information

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-10-03

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej