Inaktiv platsannons

Servicechef logistik Ringhals i Väröbacka

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

 Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra ’The Power of the Human Touch’ i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Servicechef Logistik till Ringhals

ISS vision är att vara ”The worlds greatest service organization”. Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Det är vår väg mot Service Excellence.

Om rollen

I rollen som Servicechef Logistik leder du våra kvalificerade tekniker, förare och servicemedarbetare i den dagliga verksamheten inom Logistikfunktionen vid Ringhals Kärnkraftverk. Det innebär konkret att du tillsammans med ditt team levererar tjänster inom förrådshantering, transport, flyttservice och avfallshantering. I ditt ledaruppdrag ingår att peka ut tydlig riktning, motivera och att coacha dina medarbetare både i vardagen och i deras långsiktiga utveckling.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen;

–         Organisera och leda den dagliga verksamheten

–         Ansvar för utveckling både av den enskilde medarbetaren som av gruppen som helhet

–         Ledning av arbetsplatsträffar och övergripande internkommunikation

–         Kontinuerlig och nära kundkontakt med fokus på att tillmötesgå önskemål och behov

–         Samarbete med övriga chefer och kollegor inom ISS verksamhet vid Ringhals

–         Driva ständiga förbättring i syfte att öka effektivitet och kvalitet i levererade tjänster

Rollen är placerad vid Ringhals Kärnkraftverk i Väröbacka och rapporterar till Driftchef Konventionella tjänster. Resor kan förekomma i begränsad omfattning. 

Vem vi söker

På ISS söker vi individer före titlar. Vi trivs bäst med personer som älskar service, tänker affärsmässigt med både hjärta och hjärna och ser till att ha kul när vi jobbar. Om du känner igen dig i detta finns en god chans att vi kommer att trivas ihop!

För rollen som Servicechef Logistik krävs gedigen ledarerfarenhet av operativ verksamhet i industriell miljö. Erfarenhet inom logistik, transport eller förrådsverksamhet är meriterande men inget formellt krav. Desto viktigare är ditt genuina intresse för ledarskap och viljan att utveckla och motivera dina medarbetare.

Din integritet och kompetens gör att du navigerar säkert i en miljö med många intressenter och starka människor. Du är trygg i dig själv och har god förmåga att kommunicera med andra. Ditt ledarskap kan beskrivas som är inkluderande och engagerande med tydliga mål.

Du trivs i en roll där du får verka kundnära och arbeta proaktivt förebyggande snarare än reaktivt och händelsestyrt. Du har en praktisk syn på problemlösning och har nära till handling.

Därtill har du god administrativ förmåga och är självklart van att använda MS Office utan problem.

För att nå visionen – The world’s greatest Service organization, krävs ständig utveckling och förändring till det bättre. Det är därför viktigt att du själv har känslan, nyfikenheten och drivkraften att se förändring som något positivt. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en plats i teamet som skapar The world’s greatest service organization. Vid ISS känner vi genuin stolthet och passion för det arbete vi gör och ser till att ha roligt längs vägen.

Som Servicechef Logistik kommer du att ha en nyckelroll i ett av Sveriges största tjänsteföretag. ISS är en global organisation som erbjuder goda karriärmöjligheter för den som vill och levererar. Personlig professionell utveckling står högt på vår agenda – så vill du, vill vi!

Välkommen till oss!

Ansök

I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist, 070 570 82 82 . Ansök snarast, urval och intervjuer sker löpande. Jobbet går att söka så länge det ligger kvar på nätet.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Väröbacka
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej