Inaktiv platsannons

Farmaceuter till nya utbyggda Ica Maxi LinköpingVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Marianne Jansson berättar:  

Välkommen till Apotek Hjärtat Ica Maxi i Linköping - vi ligger vid Tornby bredvid IKEA och har fina kommunikationsmöjligheter. Vi bygger ut och får nya fräscha lokaler samt en Drop-in mottagning, Min Doktor. Min Doktor erbjuder Enklare Vårdtjänster samt Vaccinationer. Ytterligare en spännande orsak till att välja att jobba hos oss ... När vi nu får större ytor, behöver vi några till som jobbar hos oss. 

Våra kunder är det viktigaste vi har och att de får bra service och trivs hos oss. Därför får vi hela tiden fler kunder och behöver fler medarbetare. 

För mig som chef, är det viktigt att du kommer att trivas i vårt team och att jag får höra vad som driver dig och vad som ger dig glädje i arbetet!! Min drivkraft är att jag vill att alla skall kunna göra allt. Att inte kunskapen skall isoleras till några få, utan att alla skall kunna det mesta inom verksamheten. Det ger större arbetsglädje och förståelse för helheten. 

Vi har öppet 7-22 alla dagar, vilket ger stora möjligheter till varierade arbetstider och god lön genom hög andel OB-ersättning. Om du hellre vill ha ut OB-ersättningen i tid, så får du mycket ledigt istället  

Vill du ha stor variation och gillar när det rör på sig, då är detta jobbet för dig! 

Våra kunder är en spännande blandning av pensionärer, akut sjuka, nyutskrivna, djurägare och stammisar. Vår arbetsplats är lärorik och meriterande!  

 

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Heltidsjobb (förstajobb)