Inaktiv platsannons

Inköpskoordinator, Axfood (vikariat), Göteborg

Om tjänsten

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Som Koordinator stöttar du våra inköpare vid upphandlingar samt administrerar avtal avseende de tjänster Willys, Hemköpskedjan, Dagab inköp & logistik och Axfood Snabbgross behöver från tid till annan. Arbetet kräver hög servicegrad och flexibilitet.

Du arbetar enligt bolagets riktlinjer och ger våra butiker och lager full support i frågor avseende indirekta avtal knutna till dessa. Du administrerar butikernas och lagrens lokala avtal samt relevant data/artiklar i koncernens IT-systemstöd knutet till indirekta varor och tjänster. Systemet är inköparnas hjälpmedel när det gäller att koppla ihop rätt upphandling och avtal med rätt inköp till butiken/lagret. Med indirekta tjänster avser vi t ex väktare, tryck-/distributionstjänster, butiksinredning, sophämtning, städning, klottersanering.

 

I arbetet ingår också att ta fram relevant statistik/beslutsunderlag rörande inköpta varor och tjänster.

Du har en viktig roll när det gäller att utveckla och förvalta våra It-systemstöd genom att kravställa och testa ny funktionalitet.  

 

Din placering är på Willys supportkontor i Göteborg men tjänsten kan innebära en del resor till Stockholm för möten eller till någon av våra butiker runt om i landet.

Du har en mycket god administrativ förmåga och är bra på att supportera våra butiker och ge dem den service som krävs. Du har en bra förmåga att samarbeta och skapa relationer. Du är kommunikativ och tar initiativ där det krävs. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Du har utbildning och erfarenhet av inköpsarbete. Du har goda kunskaper i Word och Excel.


Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb