Grönsakshallen Sorunda, som är dotterbolag inom Martin & Servera-koncernen, är Sveriges främsta frukt & grönt- och gourmetgrossisten som även har egen produktion av skuret och produktionskök. Vi är närmare 500 anställda på fem orter; Stockholm, Göteborg, Mora, Hässleholm och Nyköping. Vi är stolta över vår höga kvalitet och goda service där våra medarbetares engagemang och kunskap avgör vår framgång och framtidsresa.
Vi har angenäma problem i vårt Sorunda Kök med växande volymer. Därmed söker vi nu 2 st. köksbiträden till vår produktion hos Köket Sorunda i Hässleholm som har ett brinnande intresse för mat i allmänhet och frukt & grönt i synnerhet.
Som köksbiträde hos oss hjälper du till med enklare tillagning och tillberedning av råvaror till krögare för att underlätta deras vardag. Vad sägs om att få göra en riktigt fin rödbetssallad som är gjorda på de finaste naturliga ingredienserna? Eller en helt ren aioli utan tillsatser? Hos oss jobbar vi med de finaste råvarorna och bästa kvalitén. Vi jobbar för kockar i hela Sverige där vi erbjuder en rad färdiga artiklar som är gjorda av kockar för kockar. I rollen som köksbiträde ansvarar du även för packning av färdiga artiklar ut till kund samt diskning och renhållning i köket.
Tjänsten är tillsvidare på 75% med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd kvällstid, måndag till torsdag, mellan 16:00 – 22:00. Avvikelser i schemat kan förekomma.
Vem är du?
Vad får du?
Hur gör jag?
Visst låter det intressant?! Ansök via vår hemsida senast den 14:e oktober 2019. För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.
27-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!