Inaktiv platsannons

Inköpsassistent till Brothers i Stockholm

RNB arbetar med produktion, marknadsföring, försäljning i våra butiker samt inom olika stödfunktioner. Oavsett vilken roll man har hos oss, är den främsta uppgiften att vara med och skapa marknadens bästa shoppingupplevelse för kunden.

Om tjänsten

Brothers är en ledande svensk herrmodekedja med butiker i både Sverige och Finland. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare som alla har drivet och ambitionen att erbjuda mode i kombination med enastående service, oavsett tjänst eller ort. Brothers befinner sig i en spännande utvecklingsfas på en dynamisk marknad. Är du intresserade av mode, detaljhandel och möjligheten att guida och inspirera män att klä sig med stil? Då kan det vara just dig vi söker!

ARBETSBESKRIVNING:

Som inköpsassistent är du ansvarig för att stödja och assistera inköparen i arbetet med att planera, produktutveckla och köpa in produkter till det interna sortimentet. Ditt ansvar för produkten börjar vid orderläggning och slutar när varan har sålts i butik. Du ansvarar för all provhantering och att kommentarer skickas i tid för att undvika leveransförseningar.

Du är även ansvarig att bidra till och ge förslag på ökad effektivisering av produktionsprocessen när det gäller prov- och leveransplanering samt kommunikation/kommentarer mot leverantörer.

  • Hantera alla administration gällande produktinformation och orderläggning
  • Sköter all kommunikation angående prover med leverantörer och produktionskontor
  • Ansvarar för leverans- och provbevakning
  • Kommentera lab dips, strike off och prover i samråd med inköp och design
  • Självständigt driva mindre projekt

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som inköpsassistent på Brothers krävs att du är noggrann och strukturerad. Du är stresstålig och gillar när det är högt tempo. Du som söker ska gärna vara lite av en problemlösare som inte är rädd för att ta för sig. Du är social i ditt sätt att arbeta med kollegor då du kommer att ha ett stort kontaktnät inom sortimentsavdelningen och företagets andra avdelningar. Vi är ett tight gäng som jobbar med Brothers sortiment och ser gärna att du som söker denna tjänst är intresserad av herrmode och har ambition att växa med oss!

Kvalifikationskrav:

Högskoleutbildning textilekonom eller likvärdig

Tidigare erfarenhet från stora affärssystem samt erfarenhet från detaljhandel/inköp är meriterande.

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb