Inaktiv platsannons

Projektchef Väg & Anläggning Syd - Helsingborg

Projektchef till Väg- och Anläggning Syd, Helsingborg,... Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet,...

Om tjänsten




Projektchef till Väg- och Anläggning Syd, Helsingborg, Mark


Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, starka framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör.


På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom region Väg och Anläggning Syd bedriver vi verksamhet i Skåne, Småland, och på Gotland.  Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Vi vill att våra medarbetare ska ha en hållbar balans mellan arbete och fritid.


Vi söker nu en Projektchef till ett av våra markdistrikt i Skåne.


Som projektchef har du en nyckelroll – med helhetsansvar för ett stort projekt eller flera projekt från start till överlämnande. En projektchef omsätter cirka 60-100 miljoner per år. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts – och helst överträffas.


En projektchef ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du är en viktig förebild både internt och externt och ser till att Skanskas mål om noll arbetsplatsolyckor upprätthålls i projekten.


Du sätter upp och styr mot mål i projekt för;
• Resurser
• Projektering
• Ekonomi
• Produktion

Du är en ledare för medarbetare i projekten, vilket förutsätter att du har en förmåga och intresse av att skapa delaktighet, engagemang och utveckling i och för teamen.


. Som ledare är du en förebild för din organisation och bidrar till att Skanskas mål och värderingar omsätts i praktiken. Engagemang och målfokus är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika uppgifter parallellt.


Vem är du?


Vi ser att du är civil- eller högskoleingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning. För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du ha erfarenhet av liknande tjänst samt dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar.


Som person har du hög integritet och håller alltid vad du lovar och är bra på att se nya lösningar och perspektiv. Vidare värdesätter du vårt arbete inom etik, säkerhet, mångfald och miljö och ser dessa som verktyg för att skapa framgång och vara den samhällsbyggare vi vill vara!


Vårt erbjudande till dig


Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi är stolta över våra värderingar där vi främjar inkluderande arbetsplatser som präglas av förtroende och respekt för varandra. Vi är övertygade om att en mångfald av erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre miljö för våra medarbetare, större kreativitet och en bättre produkt för våra kunder. Detta är något vi värdesätter djupt och det är en viktig del i hur vi vill bygga ett bättre samhälle. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Du kommer vara en förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar.


Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk.


Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.


Placering: Helsingborg


Ansök senast 2019-10-27 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)