Inaktiv platsannons

Handläggare Kundreskontran - Vikariat i Stockholm

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Spendrups Kreditavdelning ansvarar för att bevaka betalning för löpande kundleveranser, hantera och registrera inbetalningar, kreditbedömning, avtalshantering samt utlåning och inkasso av alla Spendrups kunder inom samtliga divisioner och dotterbolag. Avdelningen består av totalt elva personer; kreditchef, kredithandläggare, avtalshandläggare, Gruppchef, kreditjurister, inkassohandläggare och kundreskontra.

Vi söker nu en Handläggare till Kundreskontran i Vårby.  Du kommer att rapportera till Gruppchefen. 

Huvudsakliga Ansvarsområden

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är löpande hantering av vår kundreskontra såsom filinläsning av bankfiler, påminnelsehantering, besvara telefonsamtal och förfrågningar från våra kunder, såväl interna som externa, löpande bokföring, avstämningar och utredningar samt inkassohantering. Därutöver ingår andra för avdelningen förekommande arbetsuppgifter.

Kravprofil

  • Utbildning inom Ekonomi alt. erfarenhet av Ekonomiadministration är ett krav
  • God datorvana och i officepaketet är ett krav
  • Erfarenhet i systemet M3 är meriterande 
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundreskontra, bokföring, avstämningar mm är meriterande 
  • Att du förstår och kan uttrycka dig obehindrat på svenska är ett krav 

Personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har ett sinne för siffror och analys. Du är stresstålig, noggrann och har förmågan att strukturera ditt arbete samt kan hantera att prioritera inkomna ärenden löpande.Du är naturligt serviceinriktad och har lätt för att lära. Det är enkelt för dig att ta till dig och delge information. Du kan både arbeta i grupp men även självständigt med dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att följa dokumenterade rutiner och processer

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande.  

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 20 Oktober 2019
Tillträdesdag: Enl. överenskommelse 
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Vikariat t.o.m 31 december 2020 med möjlighet till förlängning
Placeringsort: Vårby, Stockholm 

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej